Golfbaan Tespelduyn opnieuw in landelijke Terras Top 100

Tijdens de feestelijke bekendmaking van de landelijke Misset Horeca Terras Top 100 in het Zeeuwse Veere werd bekend gemaakt dat Landgoed & Golfbaan Tespelduyn uit Noordwijkerhout op de 91e plaats is geëindigd in de Terras Top 100.

“Wij zijn enorm trots op deze beloning voor heel hard werken door ons hele team”, aldus directeur Peter Duivenvoorde. “Een mooier compliment én waardering uit de horecabranche kun je niet krijgen en een plaats in de Top 100 krijg je niet cadeau. Hoe mooi is het dat wij nu al 4 opvolgende jaren in deze aansprekende Top 100 staan. Bijzonder is dat Tespelduyn de enige golfbaan is die in deze lijst voorkomt”, vervolgt Duivenvoorde.

“Misset Horeca, het grootste vakblad voor de horecabranche, beoordeelt in de eerste ronde alle terrassen middels een onaangekondigd en anoniem bezoek van een vakjury. Een select aantal van de best scorende bedrijven gaan door naar de tweede ronde, waarin de horecalocaties opnieuw beoordeeld worden door een mystery guest uit het horecavak. Op basis van een onderbouwde beoordeling, wordt de Terras Top 100 samengesteld.

Op het terras ziet alles er netjes uit, de medewerkers zijn vriendelijk en doen alles volgens het boekje. ‘Heerlijk om zo’n service te ontvangen’, lezen we in het juryrapport. Hier zijn ze klaar voor wat komen gaat.

De volledige Top 100 is te vinden op: De complete ranglijst van de gehele Terras Top 100 2021 – Misset Horeca