Golfbaan Bentwoud start fotoactie op Facebook

02-10-2012-bentwoud

02-10-2012-bentwoudBenthuizen, 2 oktober 2012 – In de maand oktober houdt Golfbaan Bentwoud een Facebook-fotoactie. Het idee voor de fotoactie ontstond omdat de A-holes er in deze tijd van het jaar prachtig bijliggen. Degene die dit deel van de baan het mooist weet te vereeuwigen, wint een 20-rondenkaart voor 2013 ter waarde van € 350,-. De andere prijzen bestaan uit een diner voor vier personen in Restaurant Roest of een golfles bij Golfacademy Bentwoud.

Alle bezoekers van Golfbaan Bentwoud kunnen aan de actie meedoen. De foto’s worden door de deelnemers zelf op het prikbord van de Facebookpage van Golfbaan Bentwoud geplaatst. De actie loopt tot en met woensdag 31 oktober. Daarna gaat een driekoppige jury, bestaande uit twee professionele fotografen en de directeur van de golfbaan, met de beoordeling aan de slag. De winnaars worden op vrijdag 1 november om 12.00 uur op Facebook bekend gemaakt. Meer informatie over de actie is te vinden op de Facebookpage van Golfbaan Bentwoud.

Doorlopend arrangementen en acties

Golfbaan Bentwoud is de jongste en grootste golfbaan in Zuid-Holland. Voor vrije golfers en greenfeespelers biedt Golfbaan Bentwoud doorlopend aantrekkelijke arrangementen en interessante acties, die te vinden zijn op www.golfbaanbentwoud.nl