Equipment nieuws

Golf Pride domineert de belangrijkste kampioenschappen van 2023 met ongekend succes op wereldtournees

Pinehurst, VS – 5/1/2024 – Golf Pride, een toonaangevend merk in golfuitrusting en de meest geprefereerde grip in golf, behaalde een opmerkelijke prestatie in 2023 door de gekozen grip te zijn in alle negen belangrijkste kampioenschappen op zowel de mannen- als vrouwenprofessionele tours. Deze momenten benadrukken de roemrijke geschiedenis van Golf Pride als leider op alle wereldwijde professionele golftours.

Belangrijke prestaties in 2023:

– Belangrijke kampioenschappen: Elke kampioen in 2023 gebruikte Golf Pride-grips.
– PGA Tour: Golf Pride-grips maakten deel uit van 41 van de 45 overwinningen (91%) in het PGA Tour-seizoen 2023, wat toenam tot 51 overwinningen uit 56 (91%) wanneer het herfstseizoen van eind 2022 werd meegerekend.
– DP World Tour en LPGA Tour: Spelers die Golf Pride-grips gebruikten, wonnen 33 van de 39 evenementen (85%) op de DP World Tour en 29 van de 31 evenementen (94%) op de LPGA Tour in 2023.

James Ledford, president van Golf Pride, merkte op: “We zijn verheugd dat top spelers wereldwijd blijven vertrouwen op onze producten in hun streven naar belangrijke titels. Ons succes is bijzonder uniek omdat we professionals niet betalen om onze grips te gebruiken. Hun keuze om Golf Pride te gebruiken, getuigt van onze voortdurende inspanning om een gevoel van vertrouwen te inspireren bij alle golfers.”

Opmerkelijk gebruik in belangrijke toernooien:

– BMW PGA Championship: 134 van de 138 spelers (97,1%) kozen voor Golf Pride in Wentworth.
– Ryder Cup: 22 van de 24 spelers gebruikten Golf Pride-grips op Marco Simone Country Club in Rome.
– DP World Tour Championship: 46 van de 50 gekwalificeerde spelers (92%) vertrouwden op Golf Pride in het laatste Rolex Series-evenement.

Voortbouwend op een indrukwekkend 2022, waarin Golf Pride 105 overwinningen behaalde in wereldtournees, bedient het merk ook ongeveer zes miljoen golfers wereldwijd.

Om meer te weten te komen over Golf Pride en het volledige assortiment grips, kunt u terecht op www.golfpride.com.