Golf Pride® breidt de Tour-geprefereerde PRO ONLY-collectie uit met nieuwe grips met koord

PINEHURST – NC – 6 november 2020 – Golf Pride®, de # 1 grip op Tour en marktleider op het gebied van gripinnovatie, heeft vandaag details bekendgemaakt van een geheel nieuwe collectie PRO ONLY puttergrips met koord.

Na de succesvolle introductie van de volledig rubberen PRO ONLY puttergrip-serie in 2019, heeft Golf Pride een versie met volledig koord geproduceerd, met een slanke, witte styling die ultieme feedback geeft om golfers meer vertrouwen te geven bij elke putt.

Jaren van ontwerp en ontwikkeling als het # 1 gripmerk op de Tour hebben geleid tot de meest geavanceerde collectie puttergrips van het bedrijf tot nu toe. De drie gemoderniseerde vormen zijn individueel ontworpen voor handcomfort en positionering. Elk model is direct herkenbaar aan de in kleur gecoördineerde ster op de eindkap.

ALLEEN PRO Red Star

Gemoderniseerde hoefijzervorm met een gebogen paddle-voorkant voor plaatsing van de duim en 72 cc maat en 78,5 g gewicht

ALLEEN PRO Blue Star

Schuin profiel met een breed, plat peddelfront voor plaatsing van de duim en 81 cc maat en 88 g gewicht

ALLEEN PRO Green Star

Ovale vorm met een gebogen paddle-voorkant voor plaatsing van de duim 88 cc maat en 90 g gewicht

“Onze Tour-geprefereerde PRO ONLY-serie is enorm populair gebleken sinds de release vorig jaar”, aldus Bruce Miller, Product Manager, Golf Pride. “Met drie beproefde vormopties, nu verkrijgbaar in een sportief, wit ontwerp, is er een PRO ONLY-handgreep met koord voor elke golfer.”

De nieuwe PRO ONLY Cord-puttergreepserie is nu in de detailhandel verkrijgbaar. Ga naar www.golfpride.com voor meer informatie over de selectie puttergrips van Golf Pride en het volledige assortiment van 2020-producten.