Golf in Dubai Championship: Besseling met 65 slagen door in Dubai waar Sullivan nog leidt! 

Wat toont Wil Besseling toch karakter! Hij wist dat hij na zijn eerste ronde van 73  slagen op de tweede dag laag moest gaan in het Golf in Dubai Championship en dat deed hij! Met 5 birdies en een eagle ging hij dit keer rond in 65 slagen (-7) en kwam daardoor met 6-onder op de gedeelde 43e plaats terecht. Als Besseling dit nu door kan pakken in zijn resterende ronden dan zit een top 10 klassering er nog steeds in en die heeft hij nodig om zijn plek bij de beste 60 in de Order of Merit voor elkaar te krijgen. 

Op de tweede dag waren er slechts drie spelers die een nog betere score dan Besseling binnen brachten. De Deen Thorbjorn Olesen en de Duitser Max Schmitt met 64 slagen en Steven Brown die met 63 slagen het clubhuis binnen wandelde.

Andy Sullivan behield de leiding in het toernooi. De 33-jarige Engelsman wist na zijn eerste ronde van 61 slagen nu met 66 slagen zijn tweede te eindigen. Zijn 17-onder geeft hem 3 slagen voorsprong op zijn landgenoten Ross Fisher (67 slagen) en Matt Wallace (67 slagen).