Equipment nieuws

Garmin introduceert de Approach S40 GPS smartwatch voor golfers

Eemnes, 21 maart 2019 – Vandaag kondigt Garmin de veelzijdige Approach S40 aan, een GPS-golf-smartwatch die er geweldig uitziet op de baan en om de pols. Het lichtgewicht horloge – verkrijgbaar in grijs, zwart en lichtgoud – heeft een levendig 1,2-inch kleurenaanraakscherm dat in zonlicht goed afleesbaar is. Met het mooie elegante ontwerp met onder andere de metalen bezel is de Approach S40 ook uitstekend dagelijks te dragen.  Daarnaast is de golf-smartwatch uitgerust met aanpasbare Quickrelease polsbanden – verkrijgbaar in verschillende kleuren – om het horloge gemakkelijk aan te passen aan de persoonlijke stijl van de golfer. De Autoshot™ gametrackingfunctie meet en legt slaglocaties en afstanden automatisch vast voor de post-ronde analyse in de Garmin Golf™ app. Dankzij de uiterst gevoelige GPS-ontvanger vindt het snel de locatie van de golfer en toont het precieze afstanden tot de voor-, midden- en achterkant van de green, evenals hindernissen, doglegs en meer. Golfers hebben ook toegang tot meer dan 41.000 voorgeladen golfbanen van over de hele wereld met automatische baanupdates.

“Met de nieuwe Approach S40 kunnen golfers hun passie op en naast de baan vervullen”, zegt René Dijk, Product Manager van Garmin Nederland. “De Approach S40 biedt een stijlvol design met behoud van een sterke golfidentiteit die men gewend is uit onze Approach serie. Het bevat alle functies die een ambitieuze golfer nodig heeft op de baan en biedt daarnaast de dagelijkse smartwatch-functies. Je kunt deze stijlvolle golf smartwatch dus ook buiten de golfbaan uitstekend dragen.”

Golfers kunnen eenvoudig vanaf het horloge het spel en de baanstrategie bepalen met diepgaande inzichten en belangrijke afstanden. Of je nu doorgewinterde golfer bent of een beginnende of gemiddelde speler….met de enorme vracht aan data en zelfs de handige exacte weergave van de green (greenview) met handmatige pin-positionering kun je eenvoudig de exacte afstanden en shots naar de green bepalen. Golfers kunnen het horloge ook gebruiken om digitale scorekaarten mee te bekijken met de Stableford scores en automatisch deze scorecards uploaden naar de gratis Garmin Golfä app.2

Zodra de app is gedownload, kunnen golfers profiteren van automatische baanupdates en zelfs statistieken realtime bekijken tijdens het spelen of na een ronde via een compatibele smartphone. De Approach S40 heeft een oplaadbare batterij die 15 uur3 meegaat op de baan (met GPS), en tot 10 dagen in de smartwatch-modus. Een speciale CT10 bundel van de Approach S40 is inclusief drie Approach CT10-clubsensors die kunnen worden gekoppeld voor extra automatische gametracking-mogelijkheden, zoals automatische clubtracking en scores (zoals chipslagen).

Gebruikers kunnen het horloge synchroniseren met een compatibele smartphone om smartphone meldingen2 te ontvangen, zoals inkomende oproepen, sms-berichten, e-mails en overige meldingen. De Approach S40 biedt ook handige activity tracking functies4, zoals stappen, slaap- en ingebouwde activiteitsprofielen voor wandelen, hardlopen en fietsen.

Met de handige Quick Release polsbanden kan de veelzijdige Approach S40 eenvoudig aan de persoonlijke stijl van de gebruiker worden aangepast.

De Approach S40 is nu beschikbaar met een adviesprijs van € 269,99 voor de grijze versie, € 299,99 voor de versies zwart en licht goud, en de adviesprijs van de Approach S40 CT-10 bundel bedraagt € 349,99. Ga voor meer informatie naar garmin.com/golf.

Volg ons op social media via Facebook (@GarminNederland), Twitter, (@GarminNederland) en Instagram (@GarminNederland)