Gaat Phil Mickelson toch het AT&T Pebble Beach Pro-Am winnen?

Zal hij zijn zesde AT&T Pebble Beach Pro-Am overwinning pakken? Phil Mickelson staat na drie ronden spelen met 16-onder par op slechts 1 slag verwijderd van de leider Nick Taylor. De linkshandige Mickelson die zijn ronde in 67 slagen wist te eindigen op de baan van Pebble Beach weet dat hij als titelverdediger nu best kans maakt om de trofee opnieuw te pakken.

De Canadees Taylor speelde zijn ronde op de baan van Spyglass Hill en kwam met 69 slagen van de baan. Ook hij weet dat Mickelson best een goede kans maakt om het toernooi te winnen maar weet ook dat de Australiër Jason Day, die ook zijn ronde speelde op Spyglass Hill, met 14-onder ook zeker nog een kans maakt. Toch liet Taylor weten dat ondanks hij het gevoel had dat hij een wat minderde ronde gespeeld had op zondag, het toernooi gewoon kan winnen! “Het zal een mooie zondag worden en ik geef mij een zeer goede kans op de overwinning”, aldus Taylor.

Opvallend was dat Mickelson maar 9 van de 18 greens in regulation wist te slaan. Zijn korte werk wordt door veel spelers geroemd en ook dit keer was hij feilloos met zijn wedges en putter.

“Ja ik speelde best goed, ik sloeg wat flinke afstanden met mijn Callaway driver en had daarna wat korte afstanden over. Mijn up-and-downs waren vandaag best fenomenaal en als je dan ook nog wat putts weet uit te holen van best wat afstand dan kan je ronde niet meer stuk”, aldus Mickelson.

Nick Taylor leidt nog steeds in het AT&T Pebble Beach Pro-Am