Ludieke golfballen actie geslaagd!

24-02-2011-golfballen

24-02-2011-golfballenOp 17 februari had Mark Vijver, eigenaar van www.golfballen.nl een ludieke actie bedacht. Een gigantisch bad van drie en een halve meter doorsnee werd gevuld met golfballen en iedereen die dat wilde kon gratis een foto laten nemen door een professionele fotograaf. Iedereen werd heel gastvrij ontvangen door Restaurant Nieuwe Polder op Golfclub Oude Maas.

Eén persoon kon zelfs zijn/haar gewicht in golfballen winnen. De trekking zou verricht worden door Notaris Mr Martin Janowski uit Rhoon. Om de prijs te kunnen winnen moest men www.golfballen.nl volgen via twitteraccount @golfballen en @Linkedgolf, een golfcommunity met meer dan 4.000 golfers. Het was een hele leuke en innovatieve manier om een prijs te kunnen winnen. Uiteindelijk waren er 358 deelnemers die kans maakten om de prijs te winnen en de winnaar van ‘je gewicht in golfballen’ werd uiteindelijk Dhr Ron den Dikken uit Dordrecht. In het golfballenbad zaten 12.400 golfballen en dat was een behoorlijke klus om te klaren.

Mark Vijver licht de actie nog even graag toe:”het was een ludieke actie en een hele leuke manier om te zien hoe ver Social Media reikt. In dit geval behoorlijk ver, want de landelijke pers had er zelfs overgeschreven en op diverse internetsites werd er over gesproken. We zijn erg blij met het resultaat en gaan het volgend jaar weer doen op 17 februari. Dat is dan wel een vrijdag, dan combineren we het met een vrijdagmiddagborrel op Golfclub Oude Maas. Vermoedelijk zijn er volgend jaar veel meer mensen die een twitteraccount hebben, dus het aantal deelnemers zal dan nog een stuk groter zijn. Maar één ding is zeker Social Media heeft voor ons bedrijf een zeer belangrijke functie en we zijn blij dat we dat op deze manier hebben kunnen uitproberen”.

foto door Boi Reuter Fotografie