Fransman Levet vermaakt Amerikanen op oefendag Ryder Cup

ImageTijdens een van de oefenrondes op de Golfbaan van Oakland Hills heeft de Fransman Thomas Levet voor de nodige ontspanning gezorgd. Het publiek dat vooral op uitnodiging van de sponsors aanwezig was, mocht op dinsdag met de spelers meelopen.

Thomas Levet vermaakte het publiek als een echte entertainer. Hij deed kunstjes met de golfbal en zijn stokken en was erg interactief met het publiek.

Natuurlijk weet Levet dat het publiek een grote rol speelt tijdens het toernooi. Je kunt ze maar beter mee hebben dan tegen je. Na afloop van de kleine show die hij had gegeven, ging hij met de pet rond, maar niemand durfde daar echt iets in te doen. Hij vroeg toen of de toegangskaarten misschien erg duur waren. Ook hij wist natuurlijk dat de meeste toeschouwers helemaal niets betaald hebben.

Oakland Hills is een zeer streng bewaakte priv? baan en alleen speelbaar voor de happy few. Het lidmaatschap kost ca. 125.000 euro en daarboven komt dan de jaarlijkse bijdrage van 15.000 euro. Lid worden is niet eenvoudig, een ballotagecommissie beoordeelt of potenti?le kandidaten wel voor het lidmaatschap in aanmerking kunnen komen.

Voor de echte inside informatie verwijzen we naar Jacq. die werkt voor de European Tour en dagelijks vanaf de baan voor de discussiesite van Nederland (www.golfchat.nl) voor de nodige informatie zorgt. Haar berichten zijn te lezen op:
http://www.golfchat.nl/viewtopic.php?t=1563

Bron: Golf Net NL [www.golfnet.nl]