FootJoy’s Red Label Women’s Collection fleurt de fairways op nu het nieuwe seizoen eraan komt

25-03-2008-footjoy.jpg

25-03-2008-footjoy.jpgFootJoy, the #1 Shoe and Glove, met een reputatie voor het leveren van ongeëvenaarde prestaties en kwaliteit, heeft ook veel succes met de Outerwear collectie. FootJoy is de laatste jaren doorgegaan met het uitbreiden van het aanbod in Outerwear produkten in Europa, om tegemoet te komen aan de specifieke wensen en voorkeuren van de Europese golfer. De Red Label Women’s Collection is, sinds de start van de collectie afgelopen jaar, enorm succesvol gebleken, en gezien de vraag naar een vervolg, zal het succes alleen maar toenemen.

De Red Label Women’s Collection is ontworpen met uitgesproken golfmode-iconen  in gedachten en heeft een flatteuze snit.  Opvallende produkten in de  Women’s Red Label collectie zijn het mouwloze windvest in zowel zwart als lichtblauw, en het dames windjack in wit, zwart en opvallend roze, met witte en zwarte strepen. Om de collectie compleet te maken, zijn er waterproof broeken in zwart of nachtblauw, met een rechte pijp, zakken aan de voorkant, en riemlussen voor een stijlvolle afwerking.  Ritssluiting, ritsen tot de knie en een stormflap vergemakkelijken het aan- en uittrekken. En als het blijft regenen, biedt het dames regenjack de perfekte bescherming tegen de elementen, verkrijgbaar in drie kleuren met contrasterende panelen. Op alle waterproof kledingstukken zit twee jaar waterproofgarantie

Fred Westerdaal, general manager van Acushnet Nederland, en importeur van FootJoy is blij met de groeiende vraag naar de Outerwear collectie. "De vraag naar onze Red Label Women’s Collection is extreem hoog, sinds de lancering afgelopen jaar. We hebben een aantal geweldige produkten in onze collectie van 2008, en we zijn ervan overtuigd dat ze enthousiast ontvangen worden, zodra ze in de winkels hangen."

FootJoy®.  The #1 Shoe and Glove in Golf