Equipment nieuws

EziGolf breidt haar assortiment uit met elektrische golftrolley’s.

Je kent EziGolf van de Tourer, die op meer dan 20 Nederlandse golfbanen gehuurd kan worden. EziGolf breidt haar assortiment uit met elektrische golftrolley’s.

De Axglo e5 Beste Elektrische Golftrolley 2023 (independent Golf Reviews)

De e5 kan zowel handmatig als elektrisch bediend worden. De e5 beschikt over een snelheidsregeling met individuele voorkeuren, een remote (cruising) control en de unieke follow me functie.

De trolley rijdt volledig automatisch, veilig en stabiel achter je aan doormiddel van een kleine afstandsbediening die je in je zak bij je draagt. Met deze afstandsbediening kan de e5 ook op afstand bestuurd worden. Handig als je aan de andere zijde van de green bent beland.
Een extra voordeel is dat je met de Follow-me functie altijd je handen vrij hebt. Voor de (zakelijke) golfer handig om bijvoorbeeld even op een bericht te reageren.

De trolley is ook met een app vanaf een mobiele telefoon te bedienen en er kunnen persoonlijke voorkeuren ingesteld worden. Zodat de e5 zich helemaal aanpast aan je persoonlijke wensen.

Wat de Axglo e5 nog meer uniek maakt:

Gepatenteerde anti-kanteltechnologie
De follow-me trolley kan hellingen tot 40° beklimmen zonder dat er een stabilisator achterwiel nodig is, en behoudt de stabiliteit zonder enig risico op kantelen. Hierdoor kan hij moeiteloos en veilig gebruikt worden.

Snel inklappen tot een compact model
De opvouwbare trolley is ontworpen om in enkele seconden tot een licht en compact formaat op te vouwen, waardoor ze in een locker of achter in de auto eenvoudig opgeborgen kan worden. De trolley rolt niet als deze is ingeklapt. Ook is de trolley in hoogte verstelbaar.

Hoge capaciteit van de Lithium accu
Met de standaard Lithium accu kan moeiteloos 36 holes gereden worden en 45 holes met de ultra-accu. De uitneembare accu kan zowel in de trolley als los opgeladen worden.

Kopen zonder gedoe
Je hebt bij EziGolf altijd het recht om je Axglo e5 bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst van de trolley zonder opgave van reden te annuleren. Binnen deze termijn mag je de Axglo e5 bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet. Bij een annulering krijg je het volledige vooruitbetaalde bedrag van de trolley terug.

Pre-order nu met € 200,00 introductiekorting
De Axglo e5 wordt exclusief aangeboden bij EziGolf en is wordt vanaf april in Nederland verwacht. De Axglo e5 wordt compleet geleverd met een accu, acculader, afstandsbediening, parapluhouder en bekerhouder.

Voor bestellen of meer informatie bezoekt u de website: https://www.ezigolf.nl/ 

of gebruik de volgende qr code