Exit voor Dustin Johnson en Jon Rahm in WGC-Dell Technologies Match Play,

bernd wiesbergerDe nummer 1 van de wereld, Dustin Johnson, en de man die vorig jaar tweede werd in dit event, Jon Rahm, zijn er allebei niet in geslaagd om een ronde verder te komen in het WGC-Dell Technologies Match Play.

Johnson die eerder verloor van Bernd Wiesberger (foto) met 3&1 verloor nu van de vrijwel onbekende Adam Hadwin met 4&3. De 33-jarige Johnson heeft nu nog 1 wedstrijd te spelen maak kans zich nu al niet meer plaatsen. .

De Spanjaard Rahm Rahm verloor nu van Chez Reavie met 1-down en had in de eerste ronde alleen een half punt gepakt met een gelijk tegen Keegan Bradley.

Rory McIlroy wist nu wel te winnen en wel tegen Jhonattan Vegas met 2&1 een heeft nog steeds een kans om een ronde verder te komen. Hij zal het op moeten nemen tegen Brian Harman nu.

Jordan Spieth versloeg Haotong Li met 4&2 en moet het nu opnemen tegen zijn Ryder Cup team-mate Patrick Reed.

Een 2&1 overwinning van Ian Poulter tegen Daniel Berger laat hem nu uitkomen tegen de Amerikaan Kevin Chappell.

 

 

 

Tommy Fleetwood wist nu na een eerder verlies tegen Poulter Kevin Chappell te verslaan met 7&6 de grootste overwinning tot nu toe. Paul Casey (foto) lijkt ook een ronde verder te komen na een overwinning van 4&2 tegen Kyle Stanley.

Alex Noren versloeg Thomas Pieters met 5&4 en heeft nu nog een wedstrijd over tegen de longhitterTony Finau.

Hoogtepunten van dag twee hieronder