European Pro Golf Tour: Aydan Verdonk een slag van de leiding in Spanje!

Aydan Verdonk

Het weer was een stuk beter dan gisteren en wat warmer waardoor spelers meer genoten van hun ronde in Spanje. Op de Hacienda Del Alamo Golf wist Aydan Verdonk (foto) naar de tweede plek te stijgen in het Hacienda del Alamo Masters. Met 70 en 69 slagen staat hij nu voor het toernooi op 5-onder en heeft slechts een slag achterstand op de Engelsman Alex Belt die met 6-onder de leiding heeft.

¨Mijn spel voelde goed vandaag, Mijn swing is een stuk stabieler en ik sla veel goede ballen tijdens de ronde. Mijn missers sla ik gelukkig op de juiste plekken. Er stond veel wind en soms is het echt koud. Gelukkig raak ik veel greens en maak ik weinig fouten¨, aldus Verdonk. Verdonk maakte 5 birdies en 2 bogeys in zijn ronde.

Kiet van der Weele doet ook nog steeds mee voor een goed eindresultaat. De Nederlander zakte wat plekken in het klassement na 72 slagen op de tweede dag. Met 2-onder staat hij nu vijfde in het klassement. Hij wisselde 5 bogeys met 5 birdies af voor een ronde van par.

De overige Nederlanders Mitchel Schoorl en Sigi Reuhman kwamen dit keer met 79 en 81 slagen van de baan en staan helaas met +16 en +25 laag in het klassement.

European Pro Golf Tour: Goede start van Aydan Verdonk en Kiet van der Weele in Spanje!