Europa vergroot voorsprong met 9-3 in Eurasia Cup

16 01 2016 lowry sullivanEuropa lijkt regelrecht op een overwinning afte gaan in de Eurasia Cup in Maleisië. De spelers leken op de tweede dag redelijk eenvoudig hun punten te pakken, maar hadden nog een tegenstander die wel voor problemen zorgde. De temperatuur in Maleisië kwam ook op vrijdag ruim boven de 35 graden en met natte handdoeken en veel water hielden de spelers zich staande.

Ian Poulter en Danny Willett pakten het eerste punt met hun overwinning van 3&2 tegen Thongchai Jaidee en Byeong Hun An. Bernd Wiesberger en Ross Fisher wisten met 2-up te winnen van K.T Kim en Jeunghun Wang. Shane Lowry en Andy Sullivan (foto) pakten een punt met hun overwinning tegen Prayad Marksaeng en Shingo Katayama. Lee Westwood en Matthew Fitzpatrick hadden geen problemen met Anirban Lahari en Ashun Wu die zij met 5&4 versloegen.

Soren Kjeldsen en Victor Dubuisson pakten een half punt in hun wedstrijd tegen Danny Chia en Nicholas Fung die gelijk eindigden en het enige verliespunt kwam op naam van Chris Wood en Kristoffer Broberg die verloren van S.S.P. Chawrasia en Kiradech Aphibarnrat.