20-06-2013-TOUR-X 3Vanaf heden is er een nieuwe Nederlandse premium golfbal in de winkel te koop. G4 is een nieuw Nederlands golfmerk dat speciaal voor de amateurgolfer producten van hoge kwaliteit ontwikkelt en die tegen een betaalbare prijs op de markt brengt. Zij introduceerde tijdens de eerste G4 TOUR wedstrijd van 14 juni jl. op Golfbaan de Hoge Dijk haar eerste product: de G4 TOUR-X.

De G4 TOUR-X is een bijzondere 3-piece bal. Hij combineert een aantal eigenschappen die men normaliter niet in één bal vindt. De bal is duurzaam, maar voelt toch erg zacht aan en genereert zeer veel backspin. Daarnaast is het een echte distance bal. Zelfs met lage swingsnelheden wordt een hoge launch en daarmee grote afstand behaald. Wat deze bal echter vooral bijzonder maakt is zijn prijs. De TOUR-X bevindt zich namelijk qua performance op het niveau van premium ballen, maar met een prijs van € 1,98 per stuk op een prijsniveau dat zelfs voor een goede 2-piece bal laag genoemd mag worden.

De TOUR-X bal is geschikt voor spelers die gewend zijn aan: Titleist Pro V1(x), Srixon Zstar(XV), Bridgestone B330, Nike 20XiS, Nike Tour One, Callaway HEX, Callaway Tour, Taylormade Penta etc. Daarnaast zullen spelers die spelen met: Titleist NXT Tour, Bridgestone E7, Callaway HX Diablo Tour, Nike One Vapor Speed, Wilson Staff C25, Taylormade Penta TP3 en Rocketballz etc. de TOUR-X zeker waarderen.

De G4 TOUR-X heeft een adviesprijs van € 23,75 per dozijn. www.g4.nl

Doelgroep:
Spelers op zoek naar een bal voor maximale afstand met de driver
Spelers die een bal zoeken die een drop & stop effect heeft
Spelers die een bal zoeken die op en rond de greens een zeer zacht gevoel geeft
Spelers die een duurzame bal zoeken waarvan de cover niet snel beschadigt
Spelers met een swingsnelheid met de driver van 80 tot 115 mph

Specificaties:
De binnenste kern van de TOUR-X bestaat uit high speed polybutadiene. Dit is het geheim achter de enorme afstand die met de bal behaald wordt bij slagen met de driver. De kern wordt gradueel massiever waardoor de spin afneemt naarmate de bal harder wordt geraakt. De spinrate bij de korte clubs blijft dus hoog, terwijl de spin bij de driver juist laag blijft voor extra afstand.
De tweede kern zorgt voor extra spin op de slagen met de ijzers terwijl de spin met de driver juist niet toeneemt.
De zeer zachte cover van deze bal is gemaakt van het nieuwe zachtste VLMI. Dit materiaal is beduidend minder gevoelig voor beschadigingen bij het gebruik van ijzers dan het zeer kwetsbare urethane.

Een uniek procedé zorgt ervoor dat deze bal zijn zachtheid behoudt en extra spin genereert, zelfs bij korte pitches en chips. Het zachte impactgeluid geeft samen met de zeer zachte cover een comfortabel gevoel bij het putten en chippen.

De hexagonale circulaire dimplevorm zorgt voor een high launch effect. Zelfs bij lagere clubsnelheden met de driver zorgt dit voor een penetrerende balvlucht en een optimale landingshoek voor extra rol.

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

pitchenputt

Internationale top speelt op Dutch Open Pitch&Putt in Koudum

in Laatste NL golfnieuws
Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus vindt het Dutch Open Pitch&Putt Golf in Koudum (Friesland) plaats. Aan dit internationale topsport evenement zal de gehele internationale top deelnemen, waarbij 120 spelers deelnemen uit 10 verschillende landen.… lees meer
Spierenvoorspieren

Fundraising golftoernooi voor de Stichting Spieren voor Spieren

Om hun maatschappelijke betrokkenheid te onderstrepen organiseert De Business Club van… lees meer
11 08 2017 Ernie Els

Ernie Els in KLM Open 2017

Ernie Els, winnaar van vier majors en voormalig nummer 1 van de wereld, maakt zijn… lees meer
spijk16 318061

NGF Nieuws - Eerste Joost Luiten Classic in Rotterdam

Op zondag 20 augustus aanstaande vindt de eerste Joost Luiten Classic plaats in… lees meer
26 07 2017 pgaBall

PGA Holland Open Fourball Kampioenschap ook voor amateurs toegankelijk

Ter gelegenheid van het 35-jarige bestaan van de Noordhollandse Golf Club wordt gedurende… lees meer
24 07 2017 linksvalley

Nieuwe golfbaan bij Ermelo

Een mix van De Pan, De Rosendaelsche en Walton Heath in Engeland. Zo moet de nieuwe… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven