06 06 2017 expertgolfAfstandsinformatie draagt niet alleen bij tot een betere score van de speler, maar versnelt ook het spel, mits deze informatie precies is. De “GPS Caddie” uit de app-reeks van EXPERT GOLF is de beste keus voor iPhone-bezitters. De app, ontwikkeld door de Zwitserse auteur en referee Yves C. Ton-That, levert gps-afstanden die in onafhankelijke tests tot op 1 m nauwkeurig zijn gebleken. Dat is vele malen nauwkeuriger dan de meeste andere apps en gps-horloges. Volgens Ton-That komt dit kwaliteitsverschil door de gebruikte gegevensbron. "De meeste aanbieders maken gebruik van gratis luchtfoto’s van internet om de banen in kaart te brengen en tolereren daarom afwijkingen van 10-20 meter. Dit komt overeen met 1-2 ijzers en is bepalend of de bal wel of niet op de green landt." EXPERT GOLF werkt echter met nationale landmeetkundige en topografische diensten of stuurt eigen landmeters de golfbaan op om deze in kaart te brengen.

Goed om te weten: op de baan maakt EXPERT GOLF gebruik van het vrije gps-signaal zodat geen extra kosten worden gemaakt. De app is daarom de perfecte metgezel op de golfbaan, ook in het buitenland.

Naast gps-afstanden biedt EXPERT GOLF ook een elektronische scorekaart met automatische Stableford-calculator, golfregels en golftips. Te koop in de iTunes App Store voor een bedrag tussen € 10,99 en € 21,99 (afhankelijk van de module). Meer informatie vindt u op www.expertgolf.com .

 

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

pitchenputt

Internationale top speelt op Dutch Open Pitch&Putt in Koudum

in Laatste NL golfnieuws
Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus vindt het Dutch Open Pitch&Putt Golf in Koudum (Friesland) plaats. Aan dit internationale topsport evenement zal de gehele internationale top deelnemen, waarbij 120 spelers deelnemen uit 10 verschillende landen.… lees meer
Spierenvoorspieren

Fundraising golftoernooi voor de Stichting Spieren voor Spieren

Om hun maatschappelijke betrokkenheid te onderstrepen organiseert De Business Club van… lees meer
11 08 2017 Ernie Els

Ernie Els in KLM Open 2017

Ernie Els, winnaar van vier majors en voormalig nummer 1 van de wereld, maakt zijn… lees meer
spijk16 318061

NGF Nieuws - Eerste Joost Luiten Classic in Rotterdam

Op zondag 20 augustus aanstaande vindt de eerste Joost Luiten Classic plaats in… lees meer
26 07 2017 pgaBall

PGA Holland Open Fourball Kampioenschap ook voor amateurs toegankelijk

Ter gelegenheid van het 35-jarige bestaan van de Noordhollandse Golf Club wordt gedurende… lees meer
24 07 2017 linksvalley

Nieuwe golfbaan bij Ermelo

Een mix van De Pan, De Rosendaelsche en Walton Heath in Engeland. Zo moet de nieuwe… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven