06 06 2017 expertgolfAfstandsinformatie draagt niet alleen bij tot een betere score van de speler, maar versnelt ook het spel, mits deze informatie precies is. De “GPS Caddie” uit de app-reeks van EXPERT GOLF is de beste keus voor iPhone-bezitters. De app, ontwikkeld door de Zwitserse auteur en referee Yves C. Ton-That, levert gps-afstanden die in onafhankelijke tests tot op 1 m nauwkeurig zijn gebleken. Dat is vele malen nauwkeuriger dan de meeste andere apps en gps-horloges. Volgens Ton-That komt dit kwaliteitsverschil door de gebruikte gegevensbron. "De meeste aanbieders maken gebruik van gratis luchtfoto’s van internet om de banen in kaart te brengen en tolereren daarom afwijkingen van 10-20 meter. Dit komt overeen met 1-2 ijzers en is bepalend of de bal wel of niet op de green landt." EXPERT GOLF werkt echter met nationale landmeetkundige en topografische diensten of stuurt eigen landmeters de golfbaan op om deze in kaart te brengen.

Goed om te weten: op de baan maakt EXPERT GOLF gebruik van het vrije gps-signaal zodat geen extra kosten worden gemaakt. De app is daarom de perfecte metgezel op de golfbaan, ook in het buitenland.

Naast gps-afstanden biedt EXPERT GOLF ook een elektronische scorekaart met automatische Stableford-calculator, golfregels en golftips. Te koop in de iTunes App Store voor een bedrag tussen € 10,99 en € 21,99 (afhankelijk van de module). Meer informatie vindt u op www.expertgolf.com .

 

e-max.it: your social media marketing partner

NL GOLFNIEUWS

oosterhout

Oosterhoutse Golfclub volop in beweging

in Laatste NL golfnieuws
Je voelt je thuis bij De Oosterhoutse De Oosterhoutse golfclub bestaat inmiddels al 32 jaar maar wie denkt dat de club op haar lauweren rust heeft het bij het verkeerde eind. De club is juist volop in beweging en ontwikkeling. Er is veel werk verzet door een… lees meer
09 10 2017 winnaarsenioropen

Clark Dennis wint Dutch Masters

Spijk – Clark Dennis (51) heeft de Dutch Masters op golfbaan The Dutch in Spijk gewonnen.… lees meer
01 10 2017 liemeer

Dereck Haye wint 7e editie van het Shockwave Liemeer Open.

Onder mooie doch winderige weeromstandigheden (windkracht 4 – 5) en met een baan in… lees meer
29 09 2017 ianwoosnam

The Dutch Masters 2017 op The Dutch

Amsterdam – De European Senior Tour keert na twee jaar terug in Nederland. Van 6 tot en… lees meer
29 09 2017 sluispolder par3 wedstrijd

Inschrijving Open Par 3 Kampioenschap op Golfbaan Sluispolder geopend

Zondag 15 oktober wordt de tweede editie van het Open Par 3 Kampioenschap gehouden in… lees meer
26 09 2017 Winnaars

Recordopbrengst golftoernooi voor het Helen Dowling Instituut

Ruim 100 golfers speelden 25 september op de Noordwijkse Golfclub voor het Helen Dowling… lees meer

bannerweddenopgolf

Ga naar boven