EPD Tour – Overwinning voor Robin Swane in Sybrook Classic

Opnieuw een Nederlandse overwinning op de EPD Tour en dit keer opnieuw voor Robin Swane (foto). Met al een overwinning eerder dit jaar en drie top-5 posities in EPD Tour wedstrijden wist Swane dit keer opnieuw een overwinning te boeken. De 67, 70 en 68 slagen brachten hem op de Sybrook golfclub op 11-onder par en dat was één slag minder dan de Deen Lasse Jensen en Ruben Wechgelaer. De laatste had de pech dat hij een dubbel bogey maakte op de 16e hole nadat hij eerder een eagle op de 10e (par 4) had laten noteren.

John Boerdonk speelde zijn derde ronde ook in 68 slagen en eindigde met 7-onder par op de gedeelde vijfde plaats. Een aardig detail is dat John in de laatste drie wedstrijden op de vijfde plaats eindigde, een overwinning voor hem lijkt daarmee steeds dichter bij te komen.

De beste Nederlandse amateur-speler werd Sander van Duijn die met 73, 73 en 67 slagen op de verdienstelijke 10e plaats eindigde. Rick Huiskamp (-2), Niels Kraaij (par), John Bleys (+1),  Hiddo Uhlenbeck en Brian Schutz (+8) eindigden in het toernooi op de 12e, 13e, 19e en 40e plaats.