Equipment nieuws

ECCO GOLF onthult baanbrekende LT1 golfschoen met gloednieuwe LYTR-technologie

Wereldwijde golf schoenen innovatoren, ECCO GOLF, zijn trots om hun nieuwste baanbrekende innovatie te introduceren, de ECCO GOLF LT1. De schoen zet een nieuwe standaard op het gebied van lichtheid en comfort, herdefinieert de golf schoenervaring met de introductie van de baanbrekende LYTR-technologie van ECCO.

Het hart van de LT1-schoen ligt in ECCO’s meest recente technologische vooruitgang: LYTR. Deze revolutionaire technologie combineert ECCO’s befaamde FLUIDFORM-technologie met de gloednieuwe LYTR Foam, een geavanceerd materiaal ontworpen voor ongeëvenaarde demping en veerkracht. LYTR Foam is naadloos geïntegreerd in de zool van de schoen met behulp van FLUIDFORM-technologie, en in combinatie met het ultrazachte PHORENE-materiaal van ECCO in de tussenzool, creëert het een flexibele, wolkachtige sensatie voor de drager.

LYTR vertegenwoordigt een aardverschuiving in de innovatie van golfschoenen, omdat ECCO GOLF de mechanica van zowel wandelen als golfen opnieuw heeft bedacht. De LT1 gaat niet alleen over buitengewoon comfort. ECCO heeft ook een aantal van hun andere geavanceerde technologieën in de schoen geïntegreerd, waaronder het E-DTS™ NET-ontwerp op de buitenzool, een evolutie van het befaamde DYNAMIC TRACTION SYSTEM™. Dit zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en biedt golfers ongeëvenaarde multidirectionele tractie voor superieure prestaties op de baan.

De ECCO GOLF LT1 biedt ook een sportieve, eigentijdse uitstraling, met een buitenzool die een moderne visuele twist aan de schoen geeft. Opmerkelijk is dat de schacht, die stabiliteit garandeert en draaien voorkomt, zichtbaar is door de zool, wat een levendige kleurtoets toevoegt aan het algehele ontwerp.

Bovendien zal het gloednieuwe model beschikbaar zijn in zowel een veters als BOA-stijl voor zowel mannen als vrouwen, en beschikt het over een waterdicht membraan dat de voet droog en comfortabel houdt bij natte omstandigheden.

Timo Vollrath, Head of Global Marketing bij ECCO GOLF, verklaarde: “De ECCO GOLF LT1 is in alle opzichten een game-changer. We hebben onze nieuwste technologieën ingezet om een golfschoen te creëren die golfers een ervaring biedt als geen ander. Het getuigt van onze toewijding om innovatieve en hoogwaardige producten te leveren aan golfers wereldwijd.”

ECCO GOLF-schoenen worden gedragen in competitie over de hele wereld door spelers zoals Henrik Stenson, Thomas Bjørn, Erik van Rooyen, Doc Redman, Lydia Ko, Nanna Koerstz Madsen, Niklas Nørgaard Møller, Freddy Schott en Caroline Masson, onder anderen. Voor meer informatie over ECCO GOLF, bezoek alstublieft golf.ecco.com.