Pro Golf Tour

Duitser leidt in het Golf Mad Open 2024 in Turkije: Dario Antonisse leidt de Nederlandse brigade

De Golf Mad Open 2024 in Turkije heeft zijn tweede ronde achter de rug, en de Nederlandse golfers hebben een indrukwekkende show neergezet. Dario Antonisse voert de Nederlandse troepen aan met een indrukwekkende prestatie, waardoor hij de beste Nederlander in het toernooi is.

Antonisse behaalde een gedeelde 7e plaats na rondes van 72 en 69 slagen, waarmee hij zijn totaalscore op 1 onder par bracht. Met slechts 6 slagen achterstand op de Duitse leider Michael Hirmer (-7), lijkt Antonisse vastberaden om zijn stempel te drukken op het Golf Mad Open 2024.

Ook Aydan Verdonk staat nog steeds in de race voor de prijzenpot, met rondes van 72 en 71 slagen staat hij net boven par met +1 en deelt hij de 15e plaats. Michael Wedema bevindt zich op de gedeelde 21e positie na rondes van 72 en 73 slagen (+3).

Helaas hebben de twee Mikes, Toorop en Korver, terrein verloren na sterke prestaties op de eerste dag. Beiden zakten terug naar de 26e positie na rondes van 76 slagen, wat resulteert in een totaalscore van +4.

Nordin van Tilburg (+12), Koen Kouwenaar (+13), en Rodi Vlasveld (+14) hebben helaas de cut gemist, die op +6 werd vastgesteld. Hoewel ze deze keer niet in de running zijn voor de prijzen, hebben ze ongetwijfeld waardevolle ervaring opgedaan op de golfbaan van Turkije.

Met Antonisse aan de top en een solide vertoning van andere Nederlandse spelers, belooft het Golf Mad Open 2024 nog spannender te worden in de komende ronden. We kijken uit naar meer briljante prestaties en wellicht een Nederlandse overwinning op dit prestigieuze golftoernooi.

Pro Golf Tour: Mike Toorop en Mike Korver komen goed uit de startblokken in het Golf Mad Open