Duchell levert eerste nieuwe E-Z-GO RXV’s uit in Europa

11-03-2008-dutchell.jpg

11-03-2008-dutchell.jpgDe nieuwe revolutionaire ontwikkeling op golfkarrengebied, de E-Z-GO RXV, wordt als eerste in Europa uitgeleverd door Duchell. ‘Deze kar biedt de gebruiker een onvergetelijke rij-ervaring en de golfbaan optimale value for money’ aldus directeur Duco van Oosterhout.

Op de foto wordt de eerste sleutel overhandigd aan de Directeur van Golfsocieteit de Lage Vuursche, Arnoud de Jager, die de trotse bezitter is geworden van de eerste 10 RXV’s in Europa. Banen zoals o.a. Golfclub de Haenen, Edda Huzid en de Maastricht International volgden al snel en worden later deze maand uitgeleverd.

‘Dit is een product dat je moet ervaren, eenmaal gereden en bent verkocht’ vevolgt Duco van Oosterhout ‘Alhoewel er in Amerika een algehele rush op dit product is hebben wij door vroeg te bestellen de mogelijkheid het product nu al te leveren’. De eerste 200 RXV’s zijn deze week bij Duchell aangekomen.

NIEUW

De nieuwe E-Z-GO RXV is de eerste golfkar in de industrie waarin wisselstroomtechniek toegepast wordt. Wisselstroomtechniek is bekend van vorkheftrucks, locomotieven, liften en de nieuwste hybride auto’s. 

De elektronisch aangestuurde aandrijving (Drive by wire) en het unieke elektronisch gestuurde remsysteem (dat bovendien onderhoudsvrij is) zorgen voor onovertroffen rijeigenschappen. De automatische parkeerrem zorgt voor ongeëvenaarde veiligheid.

Duchell BV

Sterrenbergweg 40                 Tel.:  0346 – 350 550

3769 BT Soesterberg Fax.: 0346 – 354 130

info@duchell.com                  www.duchell.com