DP World Tour

DP World Tour: Goede start van Daan Huizing in Denemarken en McGowan leidt!

Ross McGowan

Toch weer een goede start van Daan Huizing in een DP World Tour event. De 31-jarige Nederlander wist zijn eerste ronde in het Made in HimmerLand dat wordt gespeeld op de HimmerLand golf club in Farsø in Denemarken met 68 slagen te beginnen. Zijn drie-onder wist hij te realiseren met vijf birdies en twee bogeys.

Darius van Driel startte in dit toernooi niet al te best. Met vier bogeys en twee birdies kwam de 33-jarige met een niet al te beste score van de golfbaan. Met +2 staat hij buiten de beste 100 spelers waar Huizing nu gedeeld 47e staat. Van Driel liet wat slagen tekort en miste op de 11e met zijn tweede slag de fairway wat hem de bogeys opleverde.

De 40-jarige Ross McGowan nam de leiding in het toernooi. Met 62 slagen, 7 birdies en een eagle, opende hij de wedstrijd. De Engelsman heeft twee overwinning tot nu toe op de DP World Tour.

Vijf spelers staan op 1 slag afstand van de Engelsman en wel in goede vorm verkerende Zuid-Afrikaan Justin Walters, de Denen Marcus HelligkilDP World Tour: Goede start van Daan Huizing in Denemarkende en Rasmus Hojgaard de Schot Ewen Ferguson en een landgenoot van McGowan Matthew Southgate!