De Talon MK2 mooi hulpmiddel bij onder andere je set-up!

 

 

 

 

 

 

Het trainingshulpmiddel van TALON MK2 heeft in het coachingprogramma en op de drukste driving range van Europa een plek gevonden. De drivingrange, World of Golf, in New Malden, in Zuid-Londen, bezit ook een van de beste oefenfaciliteiten van het land en PGA’s senior-professional Sebastian Grobler heeft de TALON MK2 opgenomen in zijn coaching programma.

Grobler, een voormalige Zuid-Afrikaanse Tour-speler, is enorm onder de indruk van de digitale TALON MK2, die is ontworpen om de positie van een golfer te perfectioneren.

Hij legde uit: “Elke grote golfswing begint met een consistente en herhaalbare set-up.Met behulp van de TALON MK 2 kan een golfer eindelijk zien en voelen hoe hij de juiste set-up aanpassingen moet maken, ongeacht de club. Ik gebruik het in mijn eigen coaching en moedig mijn studenten ook aan hetzelfde te doen. ”

De TALON MK2 – bedacht en gecreëerd door Ojee Golf – zal aanwezig zijn in de ultramoderne golfstudio van World of Golf, het Performance Center, dat gebruik maakt van toonaangevende technologie om golfers de best mogelijke hulp te bieden bij hun spel . Het wordt ook opgenomen in het ‘learn-to-play’-programma dat wordt beschouwd als het grootste in zijn soort ter wereld.

Matt Hulbert, die samen met zijn vader Paul Ojee Golf in 2014 oprichtte, voegde eraan toe: “Het is een geweldig gevoel om een product te zien dat je de afgelopen drie jaar hebt gebouwd en verfijnd in de handen van de allerbeste golfprofessionals, in Europa’s drukste trainingsfaciliteit. Wij zijn gepassioneerd bij het verbeteren van golfers en de World of Golf is het perfecte platform om het bewustzijn van de Talon Mk2 te vergroten en te bereiken. ”

De TALON MK2, die in de prijzen valt voor de Sports Technology Awards van dit jaar, gebruikt gepatenteerde technologie om de golfer real-time feedback te geven op de vier centrale adreshoeken: De spine angle, club-shaft angle de club-shaft angle het verschil tussen de twee en de hoek van het slagvlak. Het is geschikt voor gebruik door golfers van alle niveaus.

Tijdens een les met een van de ervaren professionals bij World of Golf, kan de TALON MK2 worden gebruikt om de perfecte hoeken voor de houding van een golfer te bepalen. Tijdens de les – of tijdens de reguliere beoefening als de student zijn eigen product heeft gekocht – kan de golfer deze hoeken vóór elke swing opnieuw creëren totdat deze deel wordt van het spiergeheugen, wat zich vertaalt in meer consistentie in de balvlucht.

Door de gadget op deze manier te gebruiken, hebben golfers bewezen te profiteren van een verhoogde consistentie met hun langere clubs, evenals een hogere balvlucht en zelfs een grotere afstand.

De innovatieve TALON MK2-trainingshulp levert realtime, visuele feedback via een digitale display-eenheid die veilig aan de bovenkant van een golfclub kan worden bevestigd. Samen met een afzonderlijke, stevige draadloze achterunit maakt de TALON MK2 gebruik van gepatenteerde technologie.

De TALON MK2, ook aanbevolen door de Britse top-25 coach Kevin Craggs, is verkrijgbaar voor rond de 199 pond en kan worden gekocht via de Ojee Golf-website, via Sebastian Grobler bij World of Golf, of via een club proshop.

Voor meer informatie over de TALON MK2 van Ojee Golf stuurt u een e-mail, in het Engels naar, [email protected] of bekijkt u hun website:  http://www.ojeegolf.com