De geheel nieuwe Golf Pride® collectie, jouw team, jouw grip.

PINEHURST – NC – 18 juni 2020 – Golf Pride, de marktleider op het gebied van gripinnovatie en de # 1 Grip on Tour®, werd voor het eerst onthuld in januari en breidt vandaag zijn populaire MCC®-familie van hybride grips uit met de nieuwe MCC Teams-collectie.

De MCC Teams-collectie is nu verkrijgbaar bij geautoriseerde retailers over de hele wereld en biedt 15 unieke kleurencombinaties om uit te kiezen, waardoor golfers elke keer dat ze naar de baan gaan hun favoriete sportteam kunnen vertegenwoordigen.

De MCC is de # 1 Grip Series Worldwide ™ en is zowel door amateurs als professionals gebruikt om meer dan 250 keer te winnen op Tour. Het gepatenteerde ontwerp met meerdere samenstellingen combineert de positieve prestaties van rubber en koord voor het ultieme gevoel en reactievermogen en biedt golfers de mogelijkheid om hun passie voor hun sportteam te demonstreren door middel van een unieke styling.

“De grips van MCC Teams zijn een buitengewoon opwindende collectie waarmee sportfans over de hele wereld hun steun en passie voor hun team kunnen tonen elke keer dat ze de golfclub grijpen”, aldus Bruce Miller, Product Manager, Golf Pride.

“Nu beschikbaar, behoudt deze nieuwste toevoeging aan de MCC-familie dezelfde hoogwaardige prestaties en kwaliteit die het ontwerp met meerdere samenstellingen consequent heeft geleverd om meer dan 20 grote kampioenschappen te winnen.”

De MCC Teams-grips zijn verkrijgbaar in zowel standaardformaat als middelgrote maten en hebben een prijs van respectievelijk €14,50 en € 16,00. MCC-teams zijn nu in de winkel verkrijgbaar in standaardformaat en middelgrote maten in juli 2020.

Nu veel golfwinkels weer open zijn na het uitbreken van Covid-19, kunnen golfers nu met hun lokale professionele of geautoriseerde Golf Pride-dealer praten over hun favoriete kleurencombinatie vandaag. Golf Pride geeft golfers ook de mogelijkheid om te helpen bij het selecteren van de volgende MCC Teams-kleuren door naar www.GolfPride.com/mcc-teams te gaan.

Ga voor meer informatie over de MCC Teams-collectie en het volledige Golf Pride 2020-productaanbod naar www.GolfPride.com.