Darius Van Driel 5e in Foshan Open en komt binnen de top 45 van de Challenge Tour!

30 10 2016 vandriel

30 10 2016 vandrielWat een prachtige prestatie weer van Darius van Driel met een 5e plek in het Foshan Open in China. De Nederlander die eerste een toernooi wist te winnen op de Challenge Tour was er nu opnieuw dichtbij. Met slechts 2 slagen verschil op de latere winnaar Victor Perez sloot Van Driel het toernooi af op 17-onder par. Voor Van Driel was er een flinke cheque in China en wel van 19.599 euro. Met een 32e plaats in de algemene ranking van de Challenge Tour wist Van Driel de hoogste genoteerde Nederlander te worden. Daan Huizing staat nu 38e en Besseling valt nu buiten de top 45 en is 46e.

Besseling sloot het toernooi af met een gedeelde 42e plaats en voor hem was er een cheque van 2308 euro. Huizing miste helaas in dit toernooi met veel prijzengeld de cut!

Met nog 1 toernooi te gaan zijn Huizing en Van Driel zeker vanhet speelrecht op de Challenge Tour in 2019. De twee kunnen zelfs nog promoveren naar de European Tour als zij in de laatste fase van de Q-school weten te presteren.

De spelers zullen nu afreizen naar de Ras Al Khaimah Challenge Tour Grand Final dat wordt gespeeld op de Al Hamra Golf Club in de United Arab Emirates.