Pro Golf Tour

Dario Antonisse op 2 slagen van de leider in België

Dario Antonisse

De Pro Golf Tour is deze keer neergestreken in België, op de golfbaan van Hulencourt Golf Club, voor het Iron Duke Belgian Open. Veel spelers van verschillende nationaliteiten doen mee aan dit toernooi, waaronder een grote groep Nederlanders.

Dario Antonisse staat met een score van 4-onder het hoogst van de Nederlanders, op een gedeelde tweede plaats. Hij heeft met een groepje spelers met dezelfde score een achterstand van 2 slagen op de leider, de Duitser Florian Moosmeier.

Aydan Verdonk, Mike Toorop en Rodi Vlasveld begonnen de wedstrijd met een ronde van par en staan daarmee gedeeld 37e. Verdonk maakt nog kans op een plek in het KLM Open, maar hij moet rekening houden met Vince van Veen, die deze week elders op de ALPS Tour speelt. Een van deze twee zal, afhankelijk van hun prestatie, door de organisatie van het KLM Open worden gekozen.

Koen Kouwenaar begon het toernooi met +1, terwijl de cut waarschijnlijk rond par of beter zal liggen. Mike Korver opende met +3, Michael Wedema, Nordin van Tilburg en Beau Coenraad met +4, Michel van Zijl met +8 en de amateur Gavin de Gelder met +14.