Het eerste golfnieuws

Dario Antonisse eindigt als 19e in het Euram Bank Open

De 24-jarige Dario Antonisse heeft in zijn derde Challenge Tour optreden een gedeelde 19e plaats weten te bereiken. Tijdens het Euram Bank Open wist Antonisse (foto) met 69, 67, 70 en opnieuw 67 het toernooi in Oostenrijk met 7-onder te eindigen. De overige Nederlanders Vince van Veen en Koen Kouwenaar stranden na de tweede ronde en miste de cut.

De Zuid-Afrikaan Casey Jarvis won het toernooi en dat op de golfbaan van de Golf Club Adamstal in Ramsau werd gespeeld. De pas 19-jarige pakte zijn grootste cheque van 40.000 euro met zijn overwinning. Zijn 13e plaats in het Italiaan Open was tot nu toe zijn beste prestatie.

In de algemene ranking van de Challenge Tour is Lars van Meijel met een 22e plek nog steeds de hoogst genoteerde Nederlander.

Challenge Tour: Dario Antonisse naar de 32e plaats in Oostenrijk

Challenge Tour: Dario Antonisse als enige door in Oostenrijk