DP World Tour

Daan Huizing en Joost Luiten spelen deze week in het Hero Dubai Desert Classic

De Nederlandse golffans zullen deze week kunnen kijken naar de twee Nederlandse toppers, Joost Luiten en Daan Huizing, als zij spelen in het Hero Dubai Desert Classic. Het prestigieuze toernooi vindt plaats op de betoverende banen van de Emirates Golf Club in het bruisende Dubai. De Nederlandse golffans kunnen zich opmaken voor een spannende week vol actie en spectaculaire slagen.

In een veld van wereldklasse zullen Luiten en Huizing de degens kruisen met enkele van ’s werelds beste golfers, waaronder de titelverdediger Rory McIlroy. Ook de recente winnaar van vorige week, Tommy Fleetwood, en andere sterren zoals Tyrrell Hatton, Nicolai Højgaard, Adrian Meronk, Ryan Fox, Adam Scott en Brian Harman staan klaar om hun golfvaardigheden te etaleren.

Voor McIlroy is het een kans om zijn titel te verdedigen, nadat hij vorig jaar het toernooi op dezelfde golfbaan won met een indrukwekkende eindscore van 19-onder par. Joost Luiten wist zich toen als beste Nederlander te positioneren met een gedeelde 51e plaats, terwijl Daan Huizing de uitdaging aanging en uiteindelijk eindigde op een gedeelde 81e plek.

Het Hero Dubai Desert Classic belooft een spektakel van wereldklasse te worden, met de Nederlandse golfers vastbesloten om hun stempel te drukken op dit internationale podium. Golffans kunnen zich verheugen op vier dagen vol spanning, sensatie en hopelijk enkele onvergetelijke momenten van Luiten en Huizing. Zullen zij de trofee naar Nederland brengen, of zal McIlroy zijn heerschappij voortzetten? De komende dagen zullen het uitwijzen op de betoverende banen van de Emirates Golf Club.