Daan Huizing eindigt als gedeeld 38e in Tsjechië waar Marcel Schneider wint!

Daan Huizing is in het Kaskáda Golf Challenge na vier ronden op de gedeelde 38e plaats geëindigd. Gelukkig had dit weinig invloed op zijn positie in de algemene ranking van de Challenge Tour waar hij nog steeds op de vijfde plaats staat en waar de beste 20 spelers promoveren naar de European Tour.

Met 70, 67, 72 en 71 slagen is Huizing uiteindelijk met 4-onder het toernooi geëindigd, Het werden drie bogeys en drie birdies op de laatste dag waardoor hij met een ronde van par het toernooi eindigde. Eerder misten op de golfbaan van de Kaskáda Golf Resort in Brno de Nederlanders Lars Keunen en Robbie van West de cut.

De winnaar werd de Duitser Marcel Schneider. De 31-jarige liet zijn fans nog even schrikken nadat hij op de 15e met een dubbel bogey de leiding had weggegeven. Echter de drie birdies daarna zorgden er uiteindelijk voor dat hij met 67 slagen zijn ronde eindigde en met 16-onder boven kwam te staan in het eindklassement. Met 15-onder eindigden Josh Geary, Dimitor Papadatos en Lorenzo Scalise op de tweede plaats.