Chez Reavie aan kop in AT&T Pebble Beach Pro-Am

12 02 2016 rose timberlakeOp de Pebble Beach Golf Links wordt deze week het AT&T Pebble Beach Pro-Am gespeeld. Professionals zullen dan hun ronde spelen met amateurgolfers. De beste score van de pro en amateur worden dan in het klassement verwerkt. In dat klassement gaan met -11 diverse spelers en amateurs aan de leiding.

Zo speelde Justin Rose met Justin Timberlake en samen zijn zij een team (foto). Hun teamscore was niet echt goed en de twee staan met -6 op de 41e plaats. Rose zelf wist in 6-onder rond te gaan dus veel heeft hij niet gehad aan Timberlake. “Het was een leuke ronde en zo ver ik heb kunnen nagaan zijn er nog nooit zoveel vrouwen onder de 21 met mij meegelopen” grapte Rose.

Chez Reavie nam de leiding na de eerste ronde in het individuele klassement. De 8-onder van hem, 63 slagen, op de Monterey Peninsula is dit toch wel de meest makkelijkste lus van de drie golfbanen die de spelers spelen. Tweede staat de Zweed Freddie Jacobson die met 7-onder, 65 slagen, zijn ronde op Pebble Beach speelde en deze baan is een stuk moeilijker waarbij de gemiddelde score zelfs boven par uit kwam.

De Australier Cameron Smith en de Amerikaan Bronson Burgoon gingen ook rond in 7-onder, 64 slagen, maar net als Reavy op de Monterey Peninsula.

De nummer 1 van de wereld, Jordan Spieth, wist op Spyglass Hill niet verder te komen dan 71 slagen net als Jason Day. Dustin Johnson wist in 70 slagen rond te gaan op Spyglass waar Bubba Watson 73 slagen nodig had en Patrick Reed er 72 liet noteren.