Chateau des Vigiers biedt op haar golfresort droomhuizen aan

MONESTIER, SOUTH-WEST FRANKRIJK – – De droom om een ​mooie woning in een luxe Franse golfresort te bezitten, kan nu werkelijkheid worden in Chateau des Vigiers in het wijngebied van de Dordogne in het zuidwesten van Frankrijk.

Vijf ruime huizen zijn gebouwd op de golfbaan van het resort in de buurt van het prachtige 16e-eeuwse kasteel ‘Petit Versailles’, maar golfers die deze specifieke idyllische droom najagen, moeten snel handelen – er zijn er nog maar twee te koop.

De volledig van airconditioning voorziene huizen vormen de Résidences de la Vallée, een verzameling huizen met 1, 2 en 3 slaapkamers te koop die uitkijken op de 7e en 8e holes van de Vallée Course in Chateau des Vigiers.

Gelegen op het hoogste punt van het landgoed, geniet elke accommodatie van een indrukwekkend uitzicht op de omgeving.

De woningen zijn individueel ontworpen door de befaamde Bergerac-architect Didier Griffoul in de traditionele Périgourdine-stijl, typisch voor het departement Dordogne, met opvallende steile daken. Lokale ambachtslieden hebben de huizen gebouwd met behulp van traditionele rendering en lokaal geproduceerde stenen, en het interieur is volgens de wensen van elke eigenaar op een hoge specificatie afgestemd.

Elke accommodatie heeft een eigen golfbuggy, ideaal vervoer voor de korte afstand naar het kasteel en alle voorzieningen, waaronder het restaurant ‘Les Fresques’ met Michelin-ster, verschillende bars, de brasserie ‘Le Chai’ en de onlangs gerenoveerde spa, zoals evenals de 27-holes golfbaan van het resort.

Toegewijde parkeerplaatsen voor zowel uw auto als uw persoonlijke golfbuggy zijn ook inbegrepen en elke accommodatie heeft extra terrein beschikbaar voor een optioneel privézwembad.

In de laatste twaalf maanden heeft Chateau des Vigiers, dat gerangschikt is onder de top 60 golfresorts in Europa, een breed scala aan verbeteringen aan zijn golffaciliteiten aangebracht, waaronder kleedkamers met nieuwe look, een uitgebreidere pro shop, geüpgradede golfbanen met golfbuggy en een bunkerverbeteringsprogramma op de golfbaan.

Om u te helpen ontspannen na uw partijtje golf is er ook een weelderige nieuwe wijnkelder in Les Fresques, en de nieuwe spa van het resort heeft nu een groot zwembad met hydrotherapie, verbeterde behandelkamers en een nieuw team schoonheidsspecialisten bij de hand met het 2018 assortiment Sothys Paris schoonheidsproducten.

En als u vrienden hebt om te verblijven – wat een van de grootste voordelen is van het bezit van een huis aan een golfbaan – zult u ook merken dat veel van de 65 viersterrenkamers van het hotel in de afgelopen zes maanden zijn gerenoveerd.

“Veel mensen dromen ervan een luxe woning te bezitten op een golfbaan, maar weinigen zullen het ooit bereiken op een plek die zo speciaal is als Chateau des Vigiers”, zei Niels Koetsier, Managing Director van het resort. “Zuidwest-Frankrijk is een echt speciale plek om een ​​extra woning te hebben, met een unieke en charmante levensstijl die past bij een koper met meer onderscheidende smaak. Dit is een zeer zeldzame kans om onroerend goed te bezitten in een van Europa’s beste golfresorts. ”

Email Vigiers@vigiers.com of bel +33 553 61 5000 om de mogelijkheden te bespreken.