Het eerste golfnieuws

Challenge Tour: Derksen 40ste na twee dagen Grand Final

ImageNa de tweede dag van het Grand Final, het laatste toernooi van de Challenge Tour, was Robert-Jan Derksen erg duidelijk over zich zelf: ?Ik heb wel eens beter gespeeld?, was zijn reactie, ?je hebt wel eens die dagen dat niks goed gaat, en vandaag was zo’n dag. Slechte drives, ijzers en slecht putten resulteerden in een birdie, 1 dubbel bogey en 4 bogeys. Een score van 76 +5 was het resultaat. Een verklaring kan ik niet vinden, ik had gewoon niet mijn dag, denk ik.? De linkshandige Stuart Little (foto) leidt in het toernooi. Na zijn eerste ronde van 69 liet hij er eentje van 66 slagen volgen en kwam daarmee op 135 slagen (-7). Op een slag afstand staan de Voogd en Nilsson. De Belg Didier de Voogd speelde na zijn eerste ronde van 71 slagen een super tweede ronde van 65 slagen (136 slagen, -6).