Callaway komt met de Golfit Sports Band

Callaway heeft de nieuwste generatie GPS-technologie geïntroduceerd in de vorm van de Golfit Sports Band. In navolging op het Allsport-golfhorloge dat eerder dit jaar werd gelanceerd, is de Golfit Sports Band een 2-in-1 horloge dat GPS-afstanden combineert met fitnesscomponenten om golfers aan te moedigen een gezondere levensstijl te hebben.

De afstand meetfunctionaliteit van de banden omvat afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green op meer dan 30.000 voorgeprogrammeerde wereldwijde golfbanen en de mogelijkheid van een digitale scorecard.

Callaway Golfit Sports Band GPS

Naast het bijhouden van uw spel, houdt de Golfit Sports Band ook uw hartslag bij, het aantal stappen dat dagelijks wordt gemaakt, het aantal verbrande calorieën en uw slaappatronen.

Callaway Golfit Sports Band GPS

Daarnaast kan het apparaat via Bluetooth worden gesynchroniseerd met de gratis Callaway-smartphone-app, waar ronde scores en fitnessstatistieken kunnen worden opgeslagen, samen met telefoontjes, sms-berichten en e-mailmeldingen die rechtstreeks om uw pols worden ontvangen.

Callaway Golfit Sports Band GPS

Het is waterbestendig, heeft een tijd- en datumfunctie, heeft een batterijlevensduur van 8-12 uur en kan eenvoudig worden opgeladen met een eenvoudig te gebruiken magnetische oplader.

De Callaway Golfit Sports-band is verkrijgbaar in de kleur Zwart of Wit met groene rand.