Het eerste golfnieuws

Caddie van Woods gooit camera het water in

ImageDat spelers zich wel eens misdragen, weten wij allemaal, maar dat caddies zich er ook schuldig aanmaken, dat komt minder vaak voor. Een van de bekendste caddies is wel Steve Williams (foto), de caddie van Tiger Woods. Hij heeft naar nu bekend is geworden, vorige week tijdens de Skins game een camera van een toeschouwer afgepakt en hem bij de 18e hole in het water gegooid.

Nu was de reactie van Williams niet zo vreemd, het is ten strengste verboden voor toeschouwers om camera?s mee te nemen op de golfbaan. Deze man hield zich niet aan deze afspraak en nam continu foto?s van Woods, ook als hij zijn swing inzette. Dat kwam na een aantal holes Williams zo de spuigaten uit dat hij besloot tot het afnemen van de camera.

Niet alleen spelers en caddies ergeren zich mateloos aan het ongepast fotograferen, ook het publiek blijkt daar de nodige moeite mee te hebben. De reactie van Williams werd dan ook massaal gesteund door het publiek, de e-mails die hij kreeg logen er niet om, 97% van de mensen die een berichtje stuurden vond het een goede actie.