PGA Tour

Bud Cauley leidt Thomas Detry heeft een 6 putt en Nick Dunlap maakt hole-in-one

Bud Cauley heeft een voorsprong van één slag genomen na de tweede ronde van het Cognizant Classic in Florida. Rory McIlroy en Shane Lowry mengden zich in de strijd en Nick Dunlap sloeg een hole-in-one op de par-drie zevende hole.

McIlroy en Lowry hadden beiden een ronde van 67 slagen om binnen drie slagen de leiding te komen.
McIlroy maakte zes birdies met twee bogeys tijdens zijn tweede ronde op de Champion Course van PGA National, terwijl Lowry de ranglijst beklom met vier opeenvolgende birdies om ook het weekend in te gaan opt acht onder par.

Thomas Detry had een nachtmerrie op de green van de zesde hole waar hij maar liefst zes putts nodig had en waar hij er 5 van binnen 2 meter miste. Uiteindelijk maakte de Belg hierdoor een quadruple-bogey en eindigde hij laatste in het klassement met +11!

Cauley staat één slag voor op Austin Eckroat en de Zuid-Afrikaan Garrick Higgo, die op de tweede plaats staan, terwijl Victor Perez gedeeld vierde staat op negen onder par met Kevin Yu, terwijl hij probeert de tweede Fransman te worden die dit seizoen wint op de PGA Tour.

Cauley mocht aan het toernooi meedoen door een medische vrijstelling en begon deze week als wereldranglijst nummer 1258. Hij zette de toon met zes birdies voor een foutloze ronde van 65 slagen.

FedExCup-leider Matthieu Pavon staat op zeven onder par en Matt Fitzpatrick staat zes slagen achter op vijf onder par, met Nick Dunlap op hetzelfde totaal ondanks een verbluffende hole-in-one op de par-drie zevende hole.

Chad Ramey en S.H. Kim delen de leiding in het Cognizant Classic Rory McIlroy op 3 slagen afstand!