Blijf lekker warm tijdens je ronde met kleding van Under Armour

04-11-2013-underarmour

04-11-2013-underarmourNu we de winter ingaan is het bijna noodzakelijk om tijdens een ronde golf uw lichaamswarmte vast te houden. Het merk Under Armour heeft met de Coldgear Infrared Mock het kledingstuk dat dit voor u kan doen. Het patroon is het geheim achter deze nieuwe technologie. Er is een zacht aanvoelende, thermo-geleidende coating aangebracht op de binnenste laag van het materiaal. Deze coating absorbeert en behoudt uw eigen lichaamswarmte. U blijft warmer voor een langere tijd, zonder extra gewicht mee te moeten zeulen.

Afgelopen weekend hebben wij zelf mogen ondervinden wat het kledingstuk voor ons doet. Hevige regen en hagelbuien zorgden voor koude handen, maar het bovenlichaam bleef heerlijk warm. Met de handen in de zak werd de ronde daardoor prettig vervolgd.

Over Under Armour

Het Amerikaanse sportmerk Under Armour kwam in 1996 als eerste met een ondershirt dat de sporter droog en op temperatuur hield en is momenteel het derde grootste sportmerk ter wereld. Wat begon met een ondershirt is uitgegroeid tot een complete collectie van functionele kleding, schoenen en accessoires. Bij Under Armour draait alles om prestaties. Of het nou om een training gaat of om een belangrijke wedstrijd, in snijdende kou of in drukkende hitte. Voor elk klimaat en voor elke denkbare sport is er een geschikte Under Armour collectie die u droog, licht en op temperatuur houdt.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: http://www.underarmour.com/shop/NL/en