Besseling opent als beste Nederlander in Aphrodite Hills Cyprus Open 

Met 67 slagen is Wil Besseling het Aphrodite Hills Cyprus Open begonnen. De 34-jarige Noord-Hollander had een birdie op hole drie een bogey op 12 en opnieuw een birdie op 13. De birdie op 17 en de eagle op 18 zorgde er uiteindelijk voor dat hij met 4-onder de 18e plek deelt. 

Joost Luiten begon in Cyprus met 70 slagen. Drie birdies en twee bogeys in zijn ronde zorgde er voor dat hij met 1-onder zijn ronde eindigde en daarmee deelt hij de 70e plaats.

Lars van Meijel die vandaag er erg vroeg uit moest omdat zijn ronde om 6.35 begon had met 76 slagen geen goed begin van het toernooi. Vielen zijn eerste 9 holes nog mee met twee bogeys en een birdie in zijn tweede negen waren het de triple en dubbel bogey en de birdie op 18 die hem met +5 zijn ronde liet eindigen. Van Meijel kwam met deze score erg laag in het klassement te staan en heeft vrijdag de erg moeilijke opdracht ruim onder par zijn tweede ronde te spelen.

De 25-jarige Mitch Waite en de 28-jarige Nederlandse Amerikaan Johannes Veerman delen met 64 slagen de eerste plaats. Van de twee had de eerste de meeste birdies, 7 stuks en een eagle maar ook de meeste bogeys en wel twee. Veerman maakte alleen 5 birdies en een eagle.

Foto Wil Besseling tijdens het KLM Open 2019 op de International