Het eerste golfnieuws

Beleef zondag 9 oktober de leukste golfdag van je leven tijdens de Liemeer Golf Experience

Op zondag 9 oktober organiseert Golf- & Countryclub Liemeer ‘The Golf Experience’. Hét event voor de beginnende golfers, zowel jong als oud. Deze dag, vol activiteiten, biedt de ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport en Golf- & Countryclub Liemeer. Voor de beginnende golfer zijn er diverse activiteiten om te beleven en te ervaren of golfen iets voor jou is. Je kunt leuke workshops volgen. Verder geven wij je antwoord op de vele vragen die je misschien hebt zoals: “Wat kost golf? Wat heb ik nodig om te beginnen qua kleding en materiaal? Waar kan ik oefenen?”.

Ben je al even aan het golfen en wil je nu eindelijk met je handicap onder de 36 zakken? Schrijf je dan in om met de Pro (golfleraar) de baan in te gaan en te werken aan je spel. Moeilijke balposities, course management, het komt allemaal aanbod.

En ouders en kinderen opgelet want speciaal voor de kinderen zetten wij het Funpark van RAAK neer. Kinderen tussen 6 en 14 jaar kunnen deze dag helemaal los gaan en spelenderwijs kennismaken met golf. Onder begeleiding kunnen de kinderen deelnemen aan diverse activiteiten zoals knotsgolfen in een echte arena of golf darts spelen, snoepgolf en de bal door een gat schieten. Alle kinderen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom!

Het enige wat je nodig hebt deze dag schoenen met een vlakke zool, sportief zittende kleding en een glimlach. Dus waar wacht je op? Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen.

Meer informatie en inschrijven kan via www.golfenisleuk.nl en  www.golfclubliemeer.nl