Het eerste golfnieuws

Beleef zondag 22 oktober de leukste golfdag van het Groene Hart tijdens de Liemeer Golf Experience

Op zondag 22 oktober organiseert Golf- & Countryclub Liemeer ‘The Golf Experience’. Dé open dag golf voor beginnende golfers, zowel jong als oud. Deze dag, vol activiteiten, biedt de ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport en Golf- & Countryclub Liemeer. Voor de startende golfer zijn er diverse activiteiten om te beleven en te ervaren of golfen iets voor jou is. Je kunt leuke workshops volgen op het gebied van golf.

Ben je al even aan het golfen en wil je nu eindelijk met je handicap onder de 36 zakken? Schrijf je dan in om met de Pro (golfleraar) de baan in te gaan en te werken aan je spel. Moeilijke balposities, course management, het komt allemaal aanbod. Ben je geen golfer maar wil weten hoe een golfbaan onderhouden wordt. De greenkeeping gaat een demonstratie geven hoe je een cup steekt op de green. Hoe je pitchmarks juist repareert en hoe je bunkers op de juiste wijze aanharkt.

En ouders en kinderen opgelet, want speciaal voor de kinderen zetten wij het Funpark van RAAK neer. Kinderen tussen de 6 en 14 jaar kunnen deze dag helemaal los gaan en spelenderwijs kennismaken met golf. Onder begeleiding kunnen de kinderen deelnemen aan diverse activiteiten zoals knots-golfen in een echte arena of golf darts spelen en de bal door een gat schieten. Alle kinderen, dus ook vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom!

Ben je van plan een nieuwe golfclub te kopen, wacht dan ook tot 22 oktober, want je kunt bij Ted’s Golfshop starters-sets kopen.

Het enige wat je nodig hebt tijdens deze open dag zijn schoenen met een vlakke zool, makkelijke zittende kleding en een glimlach. Dus waar wacht je op?

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op de leukste golfdag van het Groene Hart.

Meer informatie en inschrijven kan via www.golfclubliemeer.nl