Reizen

Apes Hill Barbados verwelkomt gasten voor een ‘verblijf en speel’-ervaring in het golfer’s paradijs

Apes Hill Barbados heet gasten welkom

Apes Hill Barbados heet gasten welkom om vanaf deze winter te genieten van een reeks nieuwe verblijf-en-speelopties, waarbij een exclusieve manier wordt geïntroduceerd voor golfers en bezoekers om het luxe resort te ervaren.

Ruime villa’s met drie slaapkamers, uitzicht op de golfbaan en de zee, elk met een eigen tuin en een zwembad van 30 voet, zijn beschikbaar voor vakantieverblijven vanaf januari 2024. Elke twee verdiepingen tellende villa biedt plaats aan maximaal zes gasten en wordt versterkt door weidse uitzichten op de oceaan, op loopafstand van de volledige faciliteiten van Apes Hill en op minder dan tien minuten van enkele van de mooiste stranden van het eiland aan zowel de oost- als westkust.

De verzameling villa’s kijkt uit over de karakteristieke golfbaan, liefdevol ontworpen door de handen van de legendarische architect Ron Kirby. Zijn par-72 lay-out maakt gebruik van enkele van de mooiste uitzichten over de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan, slingerend door inheemse flora, standplaatsen van inheems bos en koraalrots om een ​​duidelijk Barbadiaanse ervaring te creëren.

Als aanvulling op Kirbys lay-out wordt later dit jaar een negen-holes korte baan geopend, met replica’s van sommige van de meest iconische par-drie holes in de sport. Ondertussen zal de ’19e hole’, die inspiratie put uit de beroemde eilandgroene van TPC Sawgrass, de perfecte extra uitdaging zijn om een ronde op beide banen af te sluiten. De ’20e hole’ is het halfway house van het resort, waar spelers verfrissingen kunnen krijgen terwijl ze genieten van spectaculaire uitzichten.

Buiten de fairways biedt Apes Hill een van ’s werelds meest complete golfvoorzieningen, waaronder een moderne clubhouse en restaurant. Het onlangs geopende Performance Centre zit boordevol state-of-the-art technologie en is ontworpen om elk aspect van het golfspel van een speler te ontwikkelen, samen met ervaren en gekwalificeerde coaches.

Resortgasten kunnen vanaf volgend jaar ook genieten van een scala aan geïntegreerde lifestyle-voorzieningen, waaronder een racketsportcomplex met tennis en Padel, natuurpaden om te wandelen en te fietsen, evenals een scala aan op maat gemaakte wellness-behandelingen, waaronder persoonlijke training, bootcamps, yoga- en Pilates-sessies.

Gayle Talma, algemeen directeur van Apes Hill Resort Inc., zei: “Onze nieuwe verblijf-en-speelervaringen zijn perfect voor bezoekers aan het eiland Barbados die een speciale levensstijl willen proeven hier bij Apes Hill Barbados.

“Onze kampioenschap 18-holes golfbaan opende eind vorig jaar en is fantastisch ontvangen, en met verdere ontwikkelingen zoals onze korte baan en 19e hole, om nog maar te zwijgen van een aantal off-course voorzieningen en een opwindend vastgoedproject, geloven we dat Apes Hill Barbados binnenkort erkend zal worden als de premium golf- en lifestyle-locatie in het Caribisch gebied.

“De villa’s van Apes Hill met uitzicht op zee en golf bieden een informele luxe ervaring, met een privézwembad en prachtig uitzicht op de oceaan en zijn perfect voor zowel gezinnen als kleine golfgroepen.”

Barbados heeft al langdurige populariteit als vakantiebestemming voor zowel golfers als niet-golfers, met regelmatige vluchten vanaf het eiland naar verschillende luchthavens in het Verenigd Koninkrijk. Bekend om schilderachtige landschappen en een unieke cultuur, kunnen gasten die het eiland willen verkennen tussen rondes op de baan van Apes Hill uitkijken naar eindeloze mogelijkheden.

Al een populaire plek voor golfers op het eiland, is Apes Hill Barbados sinds 2019 getransformeerd door de investering van de Canadese zakenman Glenn Chamandy. Na Ron Kirby belast te hebben met het verheffen van de oorspronkelijke baan tot een van de beste in het Caribisch gebied, werd er verder gewerkt met gerespecteerde figuren zoals Kirby en golfacademie-ontwerper Tim Cutshall om een wereldklasse selectie van sportfaciliteiten te bouwen.

Om uw droom golfvakantie te bespreken, kunt u terecht op apeshill.com.