ANWB GOLF en het KLM Open

ANWB Golf, de landelijke golforganisatie van de ANWB, zal actief zijn op het grootste golfevent van Nederland, het KLM Open dat van 9 tot en met 12 juni in Hilversum gehouden zal worden.

Als heel golfend Nederland zich verzameld rond de fairways en greens van de Hilversumse golfclub is ook ANWB Golf  nadrukkelijk aanwezig op dit toernooi van de European Tour. ANWB Golf verzorgd samen met PinHigh Golftravel onder andere een grote stand in het ‘promodorp’ op het complex.

Groei ANWB Golf
Natuurlijk om kennis te maken met de diensten en producten van ANWB Golf. Als landelijke golforganisatie is ANWB Golf in nauwelijks een jaar tijd gegroeid naar een ledental van 4000. Daarmee is het de grootste golfvereniging van Nederland geworden. De ledengroei is een bevestiging dat de missie van ANWB Golf om deze sport  toegankelijker te maken aanslaat bij grote groepen golfbelangstellenden. Velen hebben inmiddels de weg gevonden naar de wedstrijden, GVB cursussen en andere activiteiten. Inmiddels werkt ANWB Golf al samen met meer dan 25 golfbanen in Nederland. Dat betekent golfvoordeel (greenfeereductie) voor de deelnemers.

Later dit jaar zal ook de D status van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) feit worden; een nieuwe mijlpaal in de jonge geschiedenis van deze ANWB ‘golftak’.

KLM Open actie van ANWB Golf
Tijdens het KLM Open is het extra aantrekkelijk om lid te worden van ANWB Golf.
Golfers en golfbelangstellenden die tijdens de KLM Open dagen lid worden van ANWB Golf (slechts €50 – €70) ontvangen een speciaal ‘KLM Open’ welkomstpakket  ter waarde van €100! Tot dit pakket horen o.a. greenfee vouchers voor Golfbaan Naarderbos en Golfbaan kasteel Engelenburg, de luxe Tee off Time banengids, een half jaar gratis lidmaatschap, etc.

Goed Doel
Tevens zijn er in het promodorp allerlei activiteiten en prijsvragen georganiseerd waarbij belangstellenden kans maken op het winnen van prachtige prijzen: reizen, greenfee vouchers, golfgidsen, golflessen, etc, etc. De opbrengst van de prijsvraag gaat naar een goed doel; “maak de droom waar” (stichting SWGN).

Voor meer informatie over ANWB GOLF
www.anwb.nl