Ladies Tour

Anne van Dam schittert en grijpt de tweede plaats in Ierland

Anne van Dam, de Nederlandse golfster met een indrukwekkende staat van dienst, heeft haar stempel gedrukt op het KPMG Women’s Irish Open in Ierland. Met ronden van 69 en 66 slagen liet ze zien dat ze in topvorm verkeert en klom ze naar de tweede plaats in het toernooi. Met een totaal van 9-onder par staat ze nu op slechts één slag achterstand van de huidige leider, Diksha Dagar.

De prestaties van Anne van Dam op de tweede dag van het toernooi waren ronduit indrukwekkend, en haar lage ronde behoort tot de besten van het evenement. Ze liet zien dat ze zowel mentaal als technisch klaar is om te strijden op het hoogste niveau van het vrouwengolf.

Helaas was het toernooi niet zo rooskleurig voor haar landgenoten Pasqualle Coffa en Romy Meekers. Coffa noteerde rondes van 73 en 78 slagen, terwijl Meekers 75 en 73 slagen nodig had. Beiden misten de cut in het toernooi, dat werd vastgesteld op +1.

De tweede plaats van Anne van Dam wordt gedeeld met de Amerikaanse Gurleen Kaur en de Franse Emma Grechi. Samen staan ze in de achtervolging op de leider Diksha Dagar, en met nog enkele rondes te spelen, belooft het KPMG Women’s Irish Open een spannende strijd te worden.

Anne van Dam heeft keer op keer bewezen dat ze een krachtige en getalenteerde golfster is, en haar optreden in Ierland bevestigt dit opnieuw. Golffans over de hele wereld kijken uit naar wat ze nog meer kan bereiken in dit toernooi en in haar veelbelovende carrière. We wensen Anne van Dam veel succes en kijken uit naar meer opwindend golfspel van haar hand in de komende dagen!

Goede start van Anne van Dam in Ierland waar Diksha Dagar leidt