Amateurs worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Las Colinas Trophy in Spanje!

Golfers uit heel Spanje en Europa worden uitgenodigd om begin volgende maand naar Las Colinas Golf & Country Club te gaan om deel te nemen aan de climax van het golfseizoen van het resort, de allereerste Las Colinas Trophy.

Spelers van alle leeftijden met een officiële handicap hebben de mogelijkheid om van 5 tot 7 december samen te komen in het befaamde resort voor drie dagen onmisbaar plezier in de zon en de kans om een ​​onvergetelijke gastronomische ervaring te ervaren in een van Europa’s meest gewilde resort.

Naast het onbeperkte gebruik van de oefenfaciliteiten, inclusief Toptracer-technologie op de driving range en een short-game-gebied ontworpen door Miguel Angel Jimenez, zullen deelnemers genieten van een oefenronde en 18-holes individuele Stableford-competitie op Las Colinas’ award winnende 18-holes kampioenschap baan, ontworpen door de wereldberoemde architect Cabell B. Robinson.

Daarnaast zal er naast de baan een sponsordorp zijn waar spelers, vrienden en families enkele van de beroemdste banen ter wereld kunnen spelen op een TopTracer-simulator en een scala aan verschillende mediterrane keukens kunnen proeven, terwijl het evenement zal eindigen met een uitgebreid galadiner in het exclusieve Italiaanse restaurant il Palco van Las Colinas, inclusief prijsuitreiking, livemuziek en nog veel meer.

Toegang kost € 395 per persoon en voor meer informatie en om te registreren, ga naar https://lascolinasgolf.com/en/golf/las-colinas-trophy/

De Las Colinas Trophy is speciaal gemaakt voor amateurs om de talrijke sport-, vrijetijds- en lifestyle-faciliteiten te laten zien die worden aangeboden in Last Colinas, dat werd uitgeroepen tot ‘Spain’s Best Golf Course’ en ‘World’s Leading Golf & Villa Resort’ tijdens de World Golf 2021 World Golf. Onderscheidingen.

Javier Rodríguez, Director of Operations van Las Colinas Golf & Country Club, zei: “De Las Colinas Trophy is meer dan alleen een golfevenement. Zowel het activiteitenprogramma als de prijzen, geschenken en trofeeën zullen het driedaagse toernooi tot een onvergetelijke ervaring maken voor alle deelnemers, omdat ze ontspanning, regionaal toerisme en gastronomie kunnen combineren met hun favoriete sport, allemaal in een wereld apart .

“We hebben dit jaar het voorrecht om onder meer het prestigieuze Zwitserse horlogemerk Victorinox en het high-end cosmeticabedrijf Casmara op te nemen onder onze sponsors die samen met Cuevas Amorós sieraden en Callaway, zorgen voor prijzen van hoge kwaliteit en waarde.”

Las Colinas Golf & Country Club, is genesteld in een vallei van 330 hectare en op slechts 50 minuten rijden ten zuiden van Alicante en wordt beschouwd als een van de belangrijkste golf- en vastgoed resorts van Europa. Het landgoed, dat meer dan 300 dagen zon per jaar geniet, wordt omgeven door een natuurpark van 10.000 hectare en ligt op slechts zes kilometer afstand van de Spaanse Middellandse Zeekust.

Naast een 18-holes kampioenschap golfbaan en uitstekende oefenfaciliteiten, biedt het resort een breed scala aan uitgebreide recreatiefaciliteiten, waaronder een golfacademie, padel- en tennisacademie, WOW Beach aan de kust een fitnessruimte en een wellnesscentrum.

Het indrukwekkende culinaire aanbod van het resort omvat drie restaurants – stijlvol Italiaans restaurant il Palco, Japanse, Nikkei en Mexicaanse fusion cuisine bij umawa en een internationaal menu bij unik, bereid met verse producten om bewoners en gasten de kans te geven te genieten van een gezonde mediterrane levensstijl ten volle.

www.lascolinasgolf.com