Afgelopen weekend is de Golf en Lifestylebeurs voor het in Nederland georganiseerd.

In de Brabanthallen Den Bosch kwamen de afgelopen dagen ruim 5000 mensen kijken naar nieuwtjes en bijzonderheden op golfgebied en aanverwante zaken. Er was genoeg te doen: kinderen konden chippen; met een reuzeputt van 30 meter lengte werd gespeeld om diamant twv €3000 tbv het goede doel.

Een Whiskyproeverij (ja hoor schenkt u nog maar eens in); een bubblebathshowroom (installeert u ook in zolderkamers? Prima pakt u er maar een in) Elegant tuinmeubilair, rondhuppellende speelgoed bunnies: eigenlijk teveel om te benoemen. Er waren modeshows van Golfjunkie; clinics over de mentale kant van het golfspel en trickshot artiest Edwards wist met zijn kunsten en humor de aanwezigen goed te vermaken. Tussendoor vulde de livemuziek vulde de ruimte met een ongedwongen gezellige sfeer.

Maar was het genoeg voor de echte golfer? Zo rijst de vraag.De beurs had van alles wat en golf was het verbindende element.

Helaas echte noviteiten waren er niet voor de golfer. De Yes putteragent hulde zich in stilzwijgen over de overname door Adamsgolf en bij de equipmentstand was er niet heel veel te beleven. Op 1 ding na: de little one van psp golf. Niet heel nieuw maar wel een verrassing om het clubje zo tegen te komen. De psp is een 7 ijzer met een verzwaarde kop in miniformaat en traint de golfer gericht op op focus, feel en impact.