adidas eyewear presenteert tourpro

27-08-2012-adidasbril

27-08-2012-adidasbrilGolfbril voor professionals en amateurs

Voor mensen die regelmatig op de golfbaan te vinden zijn, introduceert adidas eyewear de ideale golfbril. De tourpro integreert perfect zicht in een stijlvolle accessoire. Dankzij de speciaal ontwikkelde LST™-filters staat de tourpro garant voor scherp zicht op de golfbaan. Zowel professionele golfers, zoals de Amerikaan Dustin Johnson, als amateurgolfers kunnen met deze nieuwste sportbril vol zelfvertrouwen de fairway betreden. De tourpro is vanaf september verkrijgbaar bij geselecteerde opticiens en sportzaken voor de verkoopadviesprijs vanaf €148,-.

Golfers brengen vaak de hele dag door op de golfbaan, waardoor hun ogen urenlang worden blootgesteld aan fel zonlicht, lichtweerkaatsingen, wind en stof. De speciaal geïntegreerde LST™-filters beschermen de ogen tegen deze invloeden door het licht te stabiliseren, wat het kleurcontrast verhoogt. Met het oog op verschillende weersomstandigheden is er een brede selectie filters verkrijgbaar voor de tourpro. Deze filters zijn eenvoudig en snel verwisselbaar. Alle filters voldoen aan de klasse 1-kwaliteitsnormen en bieden 100% uv-bescherming. Het ergonomische ontwerp van de brilarmen en het montuur zorgt ervoor dat de tourpro ook onder een pet perfect blijft zitten. Het antislip en de verstelopties van de pootjes en de neusbrug zorgen voor maximaal comfort op maat.

Op en naast de green

”De juiste golfbril is enorm belangrijk. Je kunt je lichaam op veel verschillende manier trainen, maar aan je ogen kun je niet veel doen. Een goede bescherming met een kwalitiatief hoogstaande bril is dan ook goud waard. De tourpro is helemaal mijn ding. Ik word er zowel op de green als naast de green graag mee gezien”, aldus golfprofessional Dustin Johnson. De 28-jarige Amerikaan is vijfvoudig PGA Tour-winnaar, winnaar van de Barclays competitie in 2011 en één van de rijzende sterren in het professionele golfcircuit.

LST™ Polarized Filter Technology

Een goede bril bij het sporten zorgt niet alleen voor de juiste bescherming, maar voorkomt ook dat de ogen minder snel moe worden waardoor je je beter kunt concentreren. Daarom komt adidas eyewear met een innovatieve oplossing: de LST™ Polarized Filter Technology. Deze technologie zorgt voor maximaal sportplezier en neemt de kans op verblinding volledig weg. De speciale glazen beschermen de ogen doeltreffend tegen verblindend licht en vervelende lichtweerkaatsingen. Ze voldoen aan beschermingsniveau 3 en absorberen 80% van het licht.