Het eerste golfnieuws

Old Grand Dad: Diepe verslagenheid om het verlies van voorzitter Jan de Vries

Jan de Vries

Met diepe verslagenheid delen wij u mee dat onze gewaardeerde voorzitter, Jan de Vries, op zondagmiddag 6 oktober 2024 onverwachts is overleden. Jan kreeg eerder die week een aneurysma, terwijl hij zich op zijn geliefde golfbaan bevond. Na een kort ziekbed in het ziekenhuis in Eindhoven is hij van ons heengegaan.

Jan was een bevlogen en gepassioneerd voorzitter die zich met hart en ziel inzette voor onze stichting. Zijn enthousiasme en leiderschap waren een inspiratie voor ons allemaal. Onder zijn bezielende leiding heeft de Old Grand-Dad Club recentelijk een waardevolle samenwerking met ANWB Golf weten op te zetten, wat ons in staat stelt om ons aantal donateurs verder te laten groeien.

Dit jaar was Jan ook nauw betrokken bij de festiviteiten ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Old Grand-Dad Club. Ter viering van deze mijlpaal hebben we dankzij zijn inzet mooie extra donaties van in totaal circa 100.000 euro weten te realiseren voor acht regionale en twee landelijke goede doelen, gericht op het bieden van sport, spel en bewegingsmogelijkheden aan jongeren met een beperking.
In deze moeilijke tijd zijn onze gedachten bij zijn echtgenote, Marijke, en de overige familie.

Wij wensen hen veel sterkte toe.

Jan is afgelopen zaterdag 13 oktober, na een mooie afscheidsdienst in de Paterskerk te Weert-Biest, naar zijn laatste rustplaats op de Natuurbegraafplaats Weerterland begeleid door zijn gezin.

Namens het bestuur en de leden van de stichting.