Het eerste golfnieuws

Tespelduyn Future Open 2024

Op zondag 27 oktober 2024 vindt de Tespelduyn Future Open plaats op Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout. Deze spannende golfwedstrijd is toegankelijk voor golfers tussen de 16 en 34 jaar met een handicap van 54 of lager en biedt zowel ervaren spelers als jonge talenten de kans om hun vaardigheden te laten zien op de prachtige 9-holes baan van Tespelduyn. Er wordt in duo’s gespeeld in de speelvorm Texas Scramble 2-ball, waarbij je je als duo maar ook zeker als individu ook kan geven. In dat laatste geval zal je waar mogelijk worden gekoppeld.

“Dit toernooi geeft jonge golfers een geweldige kans om hun vaardigheden te laten zien en zich te meten met anderen,” aldus Peter Duivenvoorde, directeur van Golfbaan Tespelduyn. “Het is voor ons belangrijk om jong talent de kans te geven te groeien in de golfsport,” voegt hij toe.

De enthousiaste deelnemer Nerys Bil, een vaste speler op Golfbaan Tespelduyn, kijkt er ook naar uit: “Wat ik zo mooi vind aan de Tespelduyn Future Open is dat het niet alleen gaat om winnen, maar om samen met anderen de passie voor golf te delen. De sfeer op Tespelduyn is altijd zo positief en motiverend.”

Uiteraard zijn er extra prijzen voor de Neary, Longest dames en Longest heren te winnen, maar daarnaast zijn er nóg meer leuke side events; op hole 3 zal je swing worden gefilmd om een paar dagen later een ingesproken analyse te ontvangen van Rik en op hole 8 staat Nick op je te wachten en speel je Beat the Pro. Weet jij de bal op de green te slaan én dichter bij de vlag te leggen?
Na afloop volgt de prijsuitreiking en kun je gezellig napraten met medespelers onder het genot van een hapje en drankje. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om wat te blijven eten.

De Tespelduyn Open is een onderdeel van het gevarieerde wedstrijdprogramma van de golfbaan, dat het hele jaar door toernooien en competities organiseert. Meer informatie en inschrijven voor deze wedstrijd kan via de website Tespelduyn Future Open – Golfbaan Tespelduyn (https://golfbaantespelduyn.nl/event/tespelduyn-open/)