Equipment nieuws

Zen en STABLE brengen superjachtgolf naar Monaco

Monaco Yacht Show DS36 onthult spectaculaire nieuwe golftechnologie aan boord

Ze revolutioneerden eerst het putten aan boord – en nu brengen Zen en STABLE een spectaculaire nieuwe dimensie aan het golfen op je luxe jacht.

De **STABLE Zen Golf Stage** is een verstelbaar golfplatform dat, in combinatie met biologisch afbreekbare golfballen, een gestabiliseerde en duurzame golfervaring mogelijk maakt. Dit kan zowel vanaf een vlak oppervlak, ongeacht de zeetoestand, als vanaf de ongelimiteerde hellingen waar Zen bekend om staat als ’s werelds toonaangevende leverancier van bewegende vloeren voor golf.

Jachteigenaren en charterklanten kunnen nu hun drives, short game of putting oefenen op de meest geavanceerde golfsystemen ter wereld, in perfect stabiele omstandigheden dankzij de nieuwe samenwerking tussen STABLE en Zen.

Of je nu van het dek af slaat in de zee of gebruik maakt van een golfsimulator binnenin het vaartuig, STABLE Zen biedt nu een veiligere en realistischer golfervaring tijdens een reis of in de haven.

“Dit is een echte wereldprimeur,” zegt Zen CEO **Nick Middleton**. “De STABLE Zen Golf Stage maakt het mogelijk om realistische full-swing golfslagen aan boord te doen zonder dat de golven het spel verstoren. Het voegt zich bij de STABLE Zen Green Stage, ’s werelds beste verstelbare putting green, die nu ook aan boord gestabiliseerd kan worden, ongeacht de invloed van de zee.”

“We zijn verheugd om de golfervaring aan boord naar een hoger niveau te tillen door onze realtime stabilisatietechnologie te integreren met de Zen Green Stage,” zegt **Rune Eriksen**, CSO en partner van STABLE. “Nu kunnen toegewijde golfliefhebbers hun vaardigheden aanscherpen, ongeacht de zeetoestand.”

Middleton vervolgt: “Er zijn maar heel weinig mensen die volledig immuun zijn voor zeeziekte. De STABLE Zen Golf Stage biedt nieuwe golfervaringen en creëert ook een veilige zone om te herstellen.

“We zijn bovendien van plan om in de toekomst een unieke ‘**Play Live Golf**’-functie te introduceren. Dit zal eigenaren in staat stellen om de hellingen van elke golfbaan op het land na te bootsen op hun STABLE Zen Golf Stage en Green Stage. Zo kun je live toernooien naspelen in een ultra-realistische omgeving!”

Spectaculaire visuals, geproduceerd door het Britse ontwerpbureau **Studio PCM**, tonen hoe een installatie van de STABLE Zen Golf Stage zelfs de meest geavanceerde superjachtomgevingen kan verbeteren.

Van 25 tot 28 september 2024 zullen STABLE en Zen vertegenwoordigers ontmoeten tijdens de **Monaco Yacht Show** op stand DS36, gelegen in de idyllische setting van **Port Hercule** in Monaco.

Bezoek **www.zen.golf** en **www.stableonboard.com** voor meer informatie.