Het eerste golfnieuws

Finale “Best Golfende Grootvader 2024” Op De Amsterdamse Golfclub: 50 Jaar Old Grand-Dad Club Nederland

Amsterdam, 8 augustus 2024 — Aankomende maandag, 12 augustus, wordt de landelijke finale van de prestigieuze golfwedstrijd voor de titel “Best Golfende Grootvader 2024” gespeeld op De Amsterdamse Golfclub. Deze bijzondere wedstrijd brengt de beste grootvaders van Nederland samen, die zich hebben gekwalificeerd door het winnen van lokale club- en regiowedstrijden. De deelnemers zijn niet alleen grootvaders, maar ook betrokken donateurs van de Stichting Old Grand-Dad Club Nederland.

De Stichting Old Grand-Dad Club Nederland, opgericht in 1974, viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. De stichting is een initiatief van grootvaders die zich inzetten voor het goede doel. Inmiddels zijn er zo’n 120 golfclubs aangesloten bij Old Grand-Dad, met een totaal van ongeveer 6000 donateurs. Samen doneren zij jaarlijks circa 180.000 euro, dat grotendeels wordt geïnvesteerd in kleinschalige projecten op het gebied van sport, spel en beweging voor jongeren met een beperking. Sinds de oprichting heeft Old Grand-Dad al ongeveer 3 miljoen euro aan goede doelen geschonken.

Ter gelegenheid van het jubileumjaar zal Old Grand-Dad een aantal extra forse donaties doen om haar impact verder te vergroten. De stichting is voortdurend op zoek naar nieuwe projecten waarbij zij een verschil kan maken, met een focus op het ondersteunen van jeugdigen met een beperking.

De finale van maandag belooft een spannende en feestelijke afsluiting te worden van een reeks aan wedstrijden die de gemoederen in de golfwereld flink heeft beziggehouden. De landelijke media en geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om getuige te zijn van deze unieke wedstrijd waarin sportiviteit en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand gaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Sikko Hulzenga, redacteur van Old Grand-Dad
redactie@oldgranddad.nl
06 4375 4069

of raadpleeg onze website

Welkom op de site van Old Grand-Dad Club Nederland