Equipment nieuws

Ecco Golf en Erik van Rooyen bundelen krachten met de nieuwe BIOM H4 Collab

ECCO GOLF, wereldwijde vernieuwers op het gebied van golfschoenen, brengen opnieuw eerbetoon aan de individuele stijl en flair van merkambassadeur Erik van Rooyen, met de introductie van een nieuwe handtekeningeditie van de BIOM® H4. Deze nieuwe versie van de schoen toont niet alleen Van Rooyen’s bekende passie voor mode en muziek, maar het baanbrekende merk heeft de schoen ook gedeeltelijk opnieuw ontworpen voor 2023.

ECCO GOLF en Van Rooyen trokken de aandacht met de lancering van het eerste handtekeningmodel van de Zuid-Afrikaan in de zomer van 2022, en het nieuwe ontwerp is even gedurfd en opvallend, met verwijzingen naar de liefde van de stijlicoon voor de gitaar, zijn iconische joggingbroeken en zijn jaloersmakende snor.

“Ik ben erg enthousiast om opnieuw de handen ineen te slaan met ECCO GOLF om weer een handtekeningeditie te creëren,” zei Van Rooyen. “De vorige versie die we samen hebben gemaakt was supergaaf en ik kreeg veel complimenten tijdens de tour. Ik dacht niet dat we dat konden overtreffen, maar met dit nieuwe model denk ik dat we dat precies hebben gedaan.

“Iedereen die mij heeft zien spelen weet dat ik er echt van geniet om anders en vernieuwend te zijn op de golfbaan, en het is geweldig dat het ECCO GOLF-team mij dat laat weerspiegelen in mijn handtekeningstijlen. Mijn eigen schoen kunnen creëren is een echte eer, en BIOM H4 is zo’n geweldig model om dat mee te doen.”

De schoen heeft een herwerkt bovenwerk, vooral rond het teengebied, om een slanker en eleganter uiterlijk te creëren, terwijl de tong volledig opnieuw is ontworpen voor een ergonomische vorm die comfortabeler om de voet past.

BIOM® H4 blijft de BIOM® 2.0 leest behouden, wat een moderne, bijgewerkte uitstraling en gevoel biedt in combinatie met BIOM® NATURAL MOTION Technology die de voet natuurlijk laat bewegen, dicht bij de grond en als een tweede huid om de voet vormt.

Aangedreven door geavanceerde bewegingstechnologieën omvat de baanbrekende ECCO MTN GRIP buitenzool drie secties om de ideale combinatie van grip, stabiliteit en rotatieondersteuning te bieden, terwijl ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort Technology zorgt voor een uitgebalanceerde demping en veerkracht voor dynamisch comfort.

De schoen is voorzien van X-TENSA technologie, die vanaf de buitenzool tot aan de tussenzool om de voet loopt en het T.PU-element aan de zijkant van de BIOM® H4 verbindt met het vetersysteem om de laterale stabiliteit te verbeteren en bij te dragen aan het eigentijdse, premium ontwerp.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam en dun ECCO Performance Leather, vervaardigd in ECCO’s eigen leerlooierijen, wat natuurlijke bescherming biedt tegen wind en water. Dit wordt versterkt door 100% waterdichte en ademende GORE-TEX-technologie die de voeten in alle omstandigheden droog en comfortabel houdt.

ECCO BIOM® H4 herenmaten: 39-48

ECCO GOLF-schoenen worden gedragen in wedstrijden over de hele wereld door Henrik Stenson, Thomas Bjørn, Erik van Rooyen, Doc Redman, Lydia Ko, Nanna Koerstz Madsen, Niklas Nørgaard Møller, Freddy Schott en Caroline Masson, onder anderen. Voor meer informatie over ECCO GOLF, bezoek https://golf.ecco.com