DP World Tour

6 man aan kop in het BMW International Open in Duitsland

27 08 2015 kaymerDe Duitsers zullen door het dolle zijn nu het voetbalteam op zaterdagavond won van Zweden en bij de leiders in het BMW International Open 2018 ook twee Duitsers staan. De Duitsers Maximiliaan Kiefer en Martin Kaymer (foto) staan samen met de Engelsen Aaron Rai en Chris Paisley, de Australiër Scott Hend en de Deen Lucas Bjerregaard met 5-onder par bovenaan het klassement in Pulheim in Duitsland.

Bjerregaard had samen met de Argentijn Andres Romero de laatste ronde van de dag namelijk 67 slagen en wist zo de gedeelde leiding te krijgen.

In het toernooi werd niet alleen goed gescoord de Chileen Mark Tullo kwam als laatste in het klassement te staan na 82 slagen op zaterdag. Het drama begon al op hole 1 waar hij inplaats van een 4 een 9 liet noteren. Volledig van slag werd op de hole erna ook nog eens een dubbel genoteerd en toen kwam hij weer op adem. De birdie op 6 kwam als een verrassing. Op de tweede 9 holes ging het weer verkeerd met een twee dubbel bogeys en twee bogeys. De twee birdies die hij daar ook maakte verzachte het geheel nog een klein beetje.

Van de leiders had Paisley toch wel een bijzondere tweede 9 holes. Hij had eerder twee bogeys op hole 4 en 5 laten noteren toen hij zijn eerste birdie op hole 10 maakte. Met birdies op 11, 12, 13 15 en 17 wist hij toch zijn score op 68 slagen te krijgen.